Maisema

Maisema

lauantai 17. toukokuuta 2014

Päivän asu : Vero Moda, Mexx, Steilmann & Peter Kaiser



Käväisin ihanan keväisen päivän kunniaksi käyttämässä vihdoinkin joululahjaksi saamani lahjakortin. Villiinnyin alkavan lämpimän kauden johdosta kaivamaan kesävaatelaatikosta tämän ehdottoman kesäsuosikkini eli jo joitakin vuosia sitten Vero Modan alerekistä bongaamani täydellisen ihanan topin! Vierastin alkuun topin mallia mutta aidostihan tämä leikkaus jos mikä imartelee käsivarsia (tai sitten vaan luulen niin...). Ja vaikka luulin, että näinkin ylös nouseva kaula-aukko olisi ahdistava, niin ei se ole. Rakastan tätä toppia. Materiaali on ihanan kevyttä eikä kovallakaan helteellä tule erityisen kuuma. Lisäksi kankaan kuviointi on jotenkin tosi hauska.


Housut -TAAS- nämä Steilmannin caprit. Yksinkrt vain niin ihanat päällä ja piristävän väriset, että ne vaan kuuluvat kevääseen. 

Neuleena Mexxin blingbling ohut ja kevyt neuletakki.

Rehellisyyden nimissä en lähtenyt koikkelehtimaan kaupungille näissä 10cm Peter Kaiserin korkokengissä vaikka pakko myöntää että kyllä ne korot vaan ovat aika tyylikkäät. Mutta ballerinoilla pääsee lujaa ja voi juosta siihen juuri lähtevään junaan :)

Ihanaa viikonloppua. Aion itse lähteä kohtapuoliin pitkälle juoksulenkille. Elämäni ensimmäinen HCR ja siis ensimmäinen puolimaraton meni ennakoidusti aikaan 2.21, mitä nyt voi pitää ihan mukiinmenevänä suorituksena. Pitempien harjoituslenkkien puuttuminen harkoitusohjelmasta tuntui: 14 kilometriin asti meni mukavasti mutta sitten alkoi jo valmiiksi kipeää reisilihasta särkemään oikein kunnolla, ja kuin empatiasta veti samalla vasenkin reisi aivan jumiin. Loppumatka meni apinanraivolla mutta meni kuítenkin. Syksyllä olisi edessä sama matka, ja aikomuksena puristaa noin 10 minuuttia ajasta pois. Eikä haittaisi jos kesän aikana saisin myös 5kg painosta pois. Helpottaa juoksemista sekin. Se tarkoittaa kuitenkin kymmentä puolen kilon voipakettia! Huh. Miettikää jos niitä joutuisi kantamaan juoksurepussa 21,1 kilometrin matkan! Eli tuumasta toimeen. Postailen siitä painonpudotusurakasta myöhemmin-ehkä...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao