Maisema

Maisema

perjantai 17. tammikuuta 2014

Guess by Marciano löytö(jä)

Lähdin viikonloppuna pitkästä aikaa käymään Ompussa, koska siellä oli aiemmin kiva sisustuskauppa, oikeastaan kaksikin, koska Moko oli myös siellä. Mutta nytpä siellä ei taida olla yhtäkään. What a pity.


Omppuun oli kuitenkin avattu Guessin liike, johon suuntasin. Alennuksessa oli mm joitakin neuleita sekä huiveja mutta sitten osui katseeni aivan mielettömään Guess by Marcianon Woven Top Skirt puseroon! Siinä on kaunis musta pitsinen yläosa/yläselkä ja muutoin pliseerattu kangas sekä ohutta kangasta olevat hihat. Koska kangas on varsin ohutta, on puseroon ommeltu kiinteä hihaton toppi. Vierastin pitkään pliseerattuja vaatteita ylipäätään, koska niillä on taipumus leventää omia muotoja entisestään. Mutta tämä on ihan superkaunis erityisesti kapeiden housujen kanssa.



En jaksanut edes kokeilla, vaikka myyjä suhtautui vähintäänkin epäillen kokovalintaani. Korosti että kyse on italialaisesta koosta 40, joka on meidän 36! Ja vielä lisäsi, että alennettuja tuotteita ei sitten voi palauttaa. Oi sinä epäuskoinen: pusero kyllä mahtui päälleni :) HAHAA sinne! Miten ihana ja miellyttävä se onkaan päällä. Ja nostaa mielialaa helman liikehtiessä kävellessä :)


Niin ihana, että klikkasin itseni Fashion Outletin sivuille tarkistaakseni löytyisikö kyseistä puseroa valkoisenakin. Ja ilokseni löysin oikean koon valkoisenakin.  Olen tässä vuosien aikana oppinut, että jos löytää juuri itselleen täydellisesti sopivan hyvän puseron tai housut, voi olla järkevää ostaa samaa joko ihan samanlainen tai eri värinen samanlainen. Sitten myöhemmin, jos ja kun tarvitsisi uuden, ei enää löydäkään sopivaa. Murphyn laki.

Olen täydellisen ihastunut tähän uuteen puseroon. Ja hyvää mieltäni vain tietysti lisää se, että oli alennuksessa :) näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


Mukavaa perjantaita

3 kommenttia:

  1. Oli kaunis pusero myös livenä:)! Mutta italialainen koko 40 on Suomessa vain 34!!! Eli good for you!

    VastaaPoista
  2. Erikoista muuten, ennen italialainen koko oli aina meidän koko +6 ja sitä esim. Armani ja Benetton käyttävät edelleen, mutta nyt esim. Bubbleroom -sivustolla kokotaulukko on juuri mainitsemasi +4! Eli ei sekään sääntö enää päde, eikö mikään ole pysyvää:)?

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao