Maisema

Maisema

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Päivän asu ja valokuvausta

Harvinainen viikonloppu: ei mitään menoja (ainakaan itsellä) mikä tarkoittaa aidosti akkujen lataamista kunnolla ja sitä, että koska sattui myös mukava ulkoilukeli, otin kameran ja uuden objektiivini AF-S Nikkor 35mm 1:1.8 G mukaan ja otin kuvia kauniista ympäristöstä. Ja mikä parasta, koska ei ollut erityistä menoa minnekään, ei tarvii myöskään meikata eikä laittaa hiuksia! 

Yksi helpoimmista tavoista laittaa hiukset on vain sutaista ne nutturaksi :) onneksi yksikään lintu ei pesimäpuuhissaan erehtynyt luulemaan tuota mahdolliseksi pesäksi ;)

Neuleena löytö Kappahlista Hampton sarjasta. Mukavia rentoja vaatteita joissa on hinta-laatusuhde kunnossa. Neule on mukavan kevyt ja vaikka ei taida valitettavasti täyttää kestävän kehityksen vaatimuksia, uskoisin, että kestää käytössä kuitenkin niin kauan, että ei ole kertakäyttötavaraa. Housut ovat mukavat ulkoiluhousut, joista saa lahkeet tarvittaessa irti ja voi käyttää chinoina. 

Erittäin mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao