Maisema

Maisema

perjantai 22. huhtikuuta 2016

Global accessories lompakko

Semipassiivisesti olen etsiskellyt uutta lompakkoa. Ehdin jo muutama kesä sitten hankkia yhden version mutta en ollut kovin tyytyväinen siihen. 

Lompakon pitää ensinnäkin olla nahkaa. Toisekseen sen pitää olla kompaktin kokoinen. Kolmanneksi sen pitää miellyttää silmää ja neljänneksi tietysti olla toimiva. Ei ihan helppo combo. Koko on monesti se hankalin vaatimus. Mitä isompi, sen enemmän sinne tunkee kortteja ja muuta omaisuuttaan ja se alkaa painaa laukussa ja ennen kaikkea vie todella paljon tilaa. Ihan pieneen laukkuun on turha edes yrittää tunkea.

Lisähaasteen tuo se, että minulla on se ison kokoinen muovinen ajokortti. Aivan älytön keksintö, josta luovuttiinkin muutaman vuoden jälkeen. Ko ajokortti ei kestä kulutusta juuri lainkaan, vaan melkein kaikilla, joilla se on, se on enemmän tai vähemmän teippailtu jo tässä vaiheessa. Lisäksi sitä on hankala saada sopimaan nykyisiin lompakoihin tai miehillä paidan taskuun tai puvun taskuun tai missä ikinä omaisuuttaan kantavatkin.

Olinkin siis supertyytyväinen löytäessäni tämän Stockmannin myymän Global accessories nahkaisen lompakon, jossa yhdistyivät kaikki vaatimukseni ja mikä parasta, se maksoi alle 30 euroa. Käsittämätöntä. En jäänyt miettimään, vaan nappasin heti mukaani. Jopa siis se iso ajokortti mahtuu tähän lompakkoon ja se on nahkaa. Olen nyt runsaan viikon harjoitellut tämän kanssa ja olen enemmän kuin tyytyväinen. 

Nahkaisen vaaleanpunaisen tupsun ja blingbling kirjaimen ostin Glitteristä yhteensä noin kympillä. Tupsu olisi saanut olla saman värinen kuin lompakko mutta ei ollut valikoimassa ainakaan enää.

Tällä mennään ja mahtuu pikkulaukkuunkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao