Maisema

Maisema

torstai 23. heinäkuuta 2015

Päivän asu : Guess valkoinen kesämekko

Guessilla on kiva oma liike Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa. Käyn siellä ajoittain kurkistelemassa mitä uutta ehkä on tullut ja ennen kaikkea näin alen aikana, että mitä ihanuuksia ehkä olisi ja millä alennusprosenteilla. Parhaimmillaan, kuten tänäkin kesänä, osuin -80% hyllyille/tangoille ja mukaan tarttui kaksi valkoista kesämekkoa. Todennäköisesti en olisi raaskinut ostaa näitä normihinnalla, enkä ainakaan kahta eri mekkoa mutta nyt pudotus hinnassa oli niin hyvä, että ajattelin ottaa molemmat. 


Ensimmäinen on kiva melkein hihaton mutta melko tyylikäs vuorillinen ja taskullinen viattoman valkoinen mekko. Pienet laskostukset kauluksessa luovat mielenkiintoisen yksityiskohdan, ja mekko solmitaan niskasta lyhyillä nauhoilla.


Toinen on puhtaasti kesäinen bilemekko. Joustavaa paksumpaa valkoista kangasta. Kiva leikkaus ja vähän uskalias halkio edessä. Mekko on kuitenkin aika pitkä takaa ja huivin tms kanssa säädyllinenkin. "Kultainen" ketju lienee tarkoitettu vyöksi mutta voihan sen kietaista kaulaankin halutessaan. Nyt valokuvaan solmin sen yksinkertaisena mutta vyön voi kietaista kaksinkerroin siinä olevan lukkomekanismin avulla. Kun olisi vaan sopivia ilmoja ja sopivia tilaisuuksia hameen käyttämiseksi..


Mukavaa loppuviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao