Maisema

Maisema

torstai 3. heinäkuuta 2014

Moccamaster CD brush

Ensimmäiseen omaan kotiini hankittiin Moccamaster KB741 polished silver, joka muutti edelleen täydellisesti toimivana uuteen kotiinsa ja jouduin miettimään uutta kahvinkeitintä. Olen ollut erittäin tyytyväinen Moccamasteriin. Se keittää hyvää kahvia ja toimii moitteetta. Pienehkö miinus tulee tuossa perusmallissa manuaalisesta tippalukosta, joka ei toimi ihan kuten pitäisi mutta jos odotti maltilla niin kauan että kahvi ehti kunnolla tippua, ei tippalukon vuotaminenkaan haitannut.

Nyt Moccamasterilla onkin valikoimissaan värikkäitäkin malleja. Lila tai sininen olisi ollut aika hieno vaihtoehto keittiöön kuin keittiöön mutta koska halusin tehdä valinnan, joka kestäisi seuraavat 20 vuotta, en halunnut kuitenkaan väriä, johon takuulla kyllästyisin parissa vuodessa ja pitäydyin kuitenkin klassisissa väreissä. Arvoin vähän aikaa kuitenkin mustan ja hopean välillä. Ja niidenkin välillä päädyin perushopeiseen.

Luin mallien eroista ja päädyin valitsemaan CD brush mallin koska siinä on automaattinen tippalukko, jolla siis pitäisi poistua tuo Moccamasterin ainoa puute eli kahvin valuminen. Parin kokeilun jälkeen tuntuisi toimivan mainiosti. Ja pyöreä muotokieli miellyttää silmää kovasti: jotenkin sirompi kuin perusmalli, joka sekin on varsin linjakas mutta se on enemmän maskuliininen.

Ja..kannattaa vertailla netissä hintoja. "Säästin" useita kymppejä pienellä vaivalla. Pelkkää säästöä siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao