Maisema

Maisema

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Sukat makkaralla - Marimekko



Marimekko Sukat makkaralla on ihana retrohenkinen melko uusi sarja. En ihan heti itse syttynyt näihin mutta niitä hetken kaupassa katseltuani aloin löytää niiden ajattomasta kauneuden. Toki tämä on makukysymys, eikä varmasti tämä sarja miellytä kaikkia mutta ei tarvitsekaan.



Tätä kirjoittaessani havaitsin, että Marimekon verkkokaupassa https://www.marimekko.fi/verkkokauppa/sisustustuotteet/keittio/lasitavara on tietyt Sukat makkaralla tuotteet alennuksessa! Mm himoitsemani tarjoiluastia ja juuri haluamassani turkoosin sävyssä. Hmm....

Meiltä löytyy sarjan peruslaseja värittöminä, turkoosin, vihreän ja liilan sävyisinä sekä lisäksi omasta mielestäni äärimmäisen kauniin mallisia ja sävyisiä jälkiruokamaljoja.





Pieni varoituksen sana kuitenkin hankkiessanne näitä: yllättäen ainakin jälkiruokamaljoissa periaatteessa saman värisissä värisävy voi heittää aika paljonkin. Johtuu varmaan siitä, että Sukat makkaralla lasit puhalletaan käsityönä, joten jokainen on yksilö. Jos siis etsii ja haluaa aivan saman sävyisiä maljoja, on syytä tarkastaa sävy ensin. Minua ei ole häirinnyt, koska olen hankkinut näitä muutenkin eri sävyisinä.  Astiat ovat melko yksivärisiä, ja minua kiehtoo juuri näiden kauniit sävyt ja se, että lasit voivat kattauksessa välillä olla eri väriset.




Pitkästä aikaa Marimekolta kaunista uutta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao