Maisema

Maisema

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Päivän asu : Ralph Lauren & Tero Palmroth saappaat

Viikonlopun ja vapaapäivän kunniaksi casual. Kuten olen aiemminkin todennut, casual pukeutuminen on niin vapauttavaa. Toisaalta ajoittain haastavaakin. Ulkona vihmova tihkusade asettaa omat haasteensa tai sitten tuulee niin, että tukka lähtee päästä. Jos on ajatellut lyhyttä hametta, voi joutua muuttamaan nopeasti suunnitelmia. 

Tänään kävin ystävättäreni kanssa shoppailemassa viimeisimpiä joulun herkkuja. Pääsimme VIP:einä tuntia aiemmin sisään ja saimme "rauhassa" katsella mitä herkkuja ehkä vielä ostaisi. Tänä jouluna ruokahankinnat ovat pysyneet hyvinkin maltillisina. Kalalla mennään. 


Shoppailukierrokselle puin vain ja ainoastaan valkoisen paitapuseron, koska tunnetusti tungoksessa tulee kuuma. Lisäksi ulkona oli melkein +8 astetta lämmintä, joten tuulenpitävä toppatakki oli vallan riittävä paitapuseron kanssa. Ralph Laurenin röyhelökietaisupaita on yksi suosikkipuseroistani, vaikken olekaan pitänyt sitä kovin paljoa. Se istuu kuin unelma ja on riittävän näyttävä mutta toisaalta ei liian hieno riippuen alaosasta. Kiedoin pitkän rusetin poikkeuksellisesti taakse mikä olikin hauska ratkaisu, joskin nauha roikkui takin takaosan alta..

Harmaat trikoohousut ovat myös Ralph Laurenin. Ne ovat niin napakkaa kudosta, että istuvat hyvin päällä. Pitkien Next Generationin saappaiden kanssa loistava valinta. Yksinkertaista ja mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao