Maisema

Maisema

torstai 9. lokakuuta 2014

Päivän asu : Massimo Dutti paita

Tallinnan reissulla tein siis kukkaroni kannalta tuhoisan vierailun Massimo Duttin liikkeeseen. Sieltä olisi löytynyt paljon, paljon muutakin, mutta löysin mm tämän kauniin puseron. Se muistuttaa minua eräästä samantyyppisestä M Duttin puserosta, jota katselin samaisen ketjun Tukholman liikkeessä pari vuotta sitten pariinkin otteeseen, enkä ottanut sitä, mikä minua suuresti jäi kaivelemaan. (Ihan kuin kyseessä olisi täysin ainutlaatuinen esine...)

Nyt tämä pusero on saman puseron look a like mikä minua kovasti riemastutti ja sehän siis piti saada. Puserossa on syksyisiä kuvioita ja kauniit värisävyt ja se on täysin erilainen kuin vaatehuoneen muut vaatteet mutta sävyiltään ja tyyliltään sopii monen olemassa olevan vaatteen kanssa yhteen mikä on aidosti hyvä peruste hankkia yhtään mitään uutta. (Perusvirhehän on hankkia esim etelän lomalta jotain todella "kivan väristä" repäisevää ja täysin älyttömän mallista kotiin, mikä sitten kotisuomessa näyttää lähinnä naurettavalta syksyisessä loskasäässä ja jää kaappiin)

Tämä pusero on mukavaa ohutta viskoosia, mikä laskeutuu kauniisti päällä ja pusero toimii hyvin yksinkin esim tässä kapeiden tummien housujen kanssa. Miksei valkoisten leveiden tai hameen kanssa. Kaunis jakun tai neuletakin alla jne jne.

Hyvä ostos

2 kommenttia:

  1. Ihana tämä sinun blogisi! Löysin tänne vasta äsken, mutta on ollut pakko lukea vanhempiakin juttuja. :) Vaatejutut ja Me&I kiinnostavat erityisesti, tosi ihania vaatteita sinulla!

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao