Maisema

Maisema

maanantai 13. lokakuuta 2014

Päivän asu : Hunter, Marella & Esprit

Tänään oli kumisaapaspäivä. Näitä päiviä varten olen hankkinut mustat krokokuvioiset  Hunterit, jotta ankea vesisade ei masentaisi ihan niin paljon. Ja toimii. Ihan hitusen parempi mieli heti, kun vetää Hunterit jalkaan. Vielä kun löytäisi vedenkestävän h y v ä n n ä k ö i s e n takin, niin näistä päivistä selviäisi tätäkin paremmin. (Voin paljastaa, että minulla on jo vedenkestävä musta hattu :) mutta se päässä tunnen itseni hivenen Miss Marpleksi, joten se ei löydä tietään päähän vielä kovin usein..

Kamalan pimeää jo aamuisin. Hyviä kuvia varten pitäisi olla valonheittäjät.. ja ehkä hitusen enemmän aikaa keskittyä parempilaatuisten kuvien ottamiseen. Lupaan parantaa tapojani ja ehkäpä jopa mennä valokuvauskurssille. Se on vähän jäänyt kiireiden jalkoihin. Pitääkin ottaa selvää ajankohdasta. Aamuisin myös silmien alla roikkuu pussit kuin kengurulla. Minulla on paha tapa nukkua vatsallani, mikä ei kuulemma pidemmän päälle tee kasvojen ilmeelle hyvää, mutta toisaalta, jos nukun hyvin, niin se kaiketi on muuten hyväksi terveydelle. Eli elän pidempään mutta kasvoni roikkuvat? Vähän kärjistän..

Tänään sadepäivän ilostuttajaksi vähän poweria kehiin eli Marellan kaunis tummansininen, tyköistuva jakku ja siihen sopiva Espritin hame. Ja väriä tuomaan uusin Massimo Duttin silkkihuivi. Rakastan paksuja silkkihuiveja. Ne ovat riittävän ohuita, jotta ne laskeutuvat kuitenkin kauniisti, eivätkä tunnu kaulatuelta ja pönötä kaulaa liikkumattomaksi ja vaikeaksi kääntää mutta kuitenkin riittävän paksua kangasta, jotta ne todellakin laskeutuvat ja asettuvat aloilleen, eivätkä lentele miten sattuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao