Maisema

Maisema

tiistai 17. helmikuuta 2015

Lugnet Life & Living

Kirkkonummen Kylmälässä keskellä peltoja (Jaanan omia sanoja lainatakseni) sijaitsee Sjökullan kartano ja sen piharakennuksessa on ihana Lugnet Life&Living. Jaana ja tyttärensä Laura ovat rakentaneet lifestyle- ja sisustuskaupan, jossa on ilo käydä. Paikka on kuin yllättävä keidas epäilyttävän pienen tien varrella.

Sisustuspuolella on myynnissä kohtuuhintaisia huonekaluja sekä pienempää sisustustavaraa. Ihania ajatelmia, kynttilöitä jne jne. Valikoima uusiutuu kaiken aikaa ja omistajat käyvät mm Tukholmassa sisustusmessuilla. Second hand puolella on myytävänä ihania second hand vaatteita, jotka luonnollisesti vaihtuvat kaiken aikaa kun osa myydään ulos ja lisää tuodaan tilalle. Asiakkaat voivat tuoda vaatteitaan ns myyntitilille myytäväksi. Liike ottaa osan palkkiona ja osan saat itse.


http://www.lugnetlifeandliving.com

Viime torstaina Lugnetissa oli asiakasilta, jonne asiakkaat olivat voineet ilmoittautua. Illan aikana oli tietysti mahdollisuus tutustua paikan omiin perusvalikoimiin mutta myös ihailla paikalle tulleen Mariana korujen edustajan koruja, jotka sanalla sanoen ovat aivan ihania. Ostin joitakin vuosia sitten kaksi rannekorua, eivätkä Swarowskin kristalleista tehdyt korut ole menneet miksikään vaikka pidän niitä joka päivä. Love them..Marianan koruja on Lugnetissa myynnissä kaiken aikaa. Nyt edustajalla oli mukavaan vain enemmän malleja.

LIsäksi oli mahdollisuus ostaa käsitöitä sekä luonnonmukaista kosmetiikkaa. Pääsin keskustelemaan maahantuojan kanssa luonnonmukaisuuden merkityksestä hyvinvoinnille...ja sainpa pienen kokeilupakkauksenkin ja ihastuin kaktuspohjaiseen voiteeseen...jonka merkin ja nimen itse asiassa unohdin jo. Oisko ollut Terra? Jälleenmyyjänä mm Ruohonjuuri. Taidan kokeilla seuraavaksi sitä, kun tuo nykyinen Dr Hauschka loppuu.

Ihana positiivinen hetki arjen keskellä. Näitä pitää saada lisää...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao