Maisema

Maisema

torstai 3. maaliskuuta 2016

Päivän asua ja aamuväsymystä

Huomenta. Naurattaa nämä päivän asu kuvat, koska otan ne useimmiten aamulla ennen töihin lähtöä, mistä syystä silmät ovat vielä yön ja nukkumisen jäljiltä vähän turvoksissa ja vähän viirullaan. Hymykin on vähän sinne päin, kun sielu vielä nukkuu.

Kevät on muutenkin jännä ajanjakso täällä pohjolassa. Ainakin itselläni valon lisääntyminen aikaansaa jonkinlaisen keväthepulin eli olen liki perusteettoman hyväntuulinen joinakin päivinä ja vain säteilen vähintäänkin sisäisesti. On vaan hyvä olla ja imee itseensä auringon säteitä. Sitten seuraavana aamuna saattaa olla älyttömän väsynyt. Ei mistään erityisestä syystä, vaan kevätväsymys valtaa mielen. Mielialat vaihtelevat, ja pikku hiljaa kesää kohti tasaantuu. Pahinta väsymystä yritän välillä tasoitella pirteämmillä väreillä vaatetuksessa. Tässä päivän asussa ei liiemmin värejä kylläkään ole.

Päällä on Massimo Duttin kaunis kukkapusero, mitkä muuten näyttävät olevan tämän kevään juttu sen perusteella, mitä kauppojen tangoilla näyttää roikkuvan ja lehtien sivuilla esitellään. Pusero on kiva pitää ohuen materiaalinsa vuoksi ja tuo vähän vaihtelua valkoisen rinnalle.

Jakku Zaran ja housut Roomasta jokin paikallinen merkki.

Ihanaa päivää. Olisiko tänään taas keväthepulin vuoro?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao