Maisema

Maisema

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Ted Baker Joy Crossbody nahkalaukku

Löysin melkein sattumalta ihanan ja niin tarpeellisen pienen mustan Ted Bakerin nahkalaukun, joka sattui vielä olemaan Stockan kanta-asiakastarjouksena vähän edullisemmin tarjollakin. Aina välillä olen kaivannut peruslaukkua. Sellaista, jonka voi laittaa olan yli ja johon mahtuu perustarpeet illanviettoa varten. En ole vaan oikein pukenut sanoiksi mitä olen ollut vailla. Laukkuja löytyy kyllä laukkuhyllyltä, mutta ei juuri tällaista. Kaiken aikaa isommaksi ja isommaksi kasvava poikani jaksaa ihmetellä, että miksi äiti ostit uuden laukun taas, kun sullahan on jo laukkuja aika paljon. No jaa, ei juuri tällaista, joka katsos sopii mekon ja korkokenkien kanssa ja juuri tämän mekon kanssa. Vähän nuorempi tyttäreni sen sijaan jakaa laukkurakkauteni täysin ja ymmärtää täydellisesti miksi erilaisia laukkuja tarvitaan. Ymmärtää senkin, että talvella käytetään ehkä eri laukkuja kuin kesällä.

Joy Crossbody on nahkaa, mikä on itselleni lähes poikkeuksetta ehdoton edellytys laukun hankinnalle. Keinomateriaalit eivät vaan kestä enkä pidä niiden materiaalien näppituntumasta yhtään. Laukku on hyvin perusmallinen ja siihen mahtuu pieni lompakko, puhelin ja huulipuna ja avaimet. Ei juuri muuta, mutta ei muuta tarvitakaan illanviettoon tai teatteriin tms.  Laukun etuosassa on Ted Bakerin tyypillinen rusetti. Ihan siinä rajalla onko vähän turhankin söpö mutta ilman sitä laukku olisi tylsä. Minä pidän, koska laukussa ei ole rusetin lisäksi muita yksityiskohtia. Toki sisus on kaunista kukkakangasta.  Hihnan pituutta ei voi säätää mutta se on ainakin itselleni täysin sopivan mittainen. Ja voihan sitä lyhennyttää vaikka suutarilla pienellä summalla, jos olisi liian pitkä. Pidentäminen ei olisi ihan yksinkertaista.

Olen tyytyväinen eikä hintakaan ollut paha. Hetkeksi en tarvitse uutta laukkua. Ehkä. Voiko niitä olla liikaa? Ei voi.


Parin lomapäiväni iloksi kävin ennen pääsiäistä hyvän hengen Day-kaupassa Bulevardilla. Sieltä mukaan tarttui hauskoja servettejä.


Sopivat tähän turhuuden teemaan mainiosti.

Ihanaa pääsiäismaanantaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao