Maisema

Maisema

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Guess Mini intrepid kello, sini-ruusukulta

Olen etsinyt uutta kelloa ainakin kymmenen vuotta, varmaan pidempäänkin. Pidin edellisestä kellostani mutta se kolhiintui, ja nuhjaantui ja ehdin vaihtaa nahkarannekettakin ainakin kahteen otteeseen. Sitten totesin, että ei maksa vaivaa enää (ei ollut siis tuhansien eurojen kello vaan ihan normitiuku, joten raaskin sen siirtää muistojen laatikkoon). En pitänyt kiirettä uuden hankkimisessa ja jossain vaiheessa opin käyttämään kännykkää aikamittarina enkä tavallaan enää tarvinnut rannekelloa.

Laiskasti olen katsellut kelloja milloin kultasepänliikkeissä, milloin lentokentillä, milloin ulkomailla. Sopivia vaihtoehtoja löytyi kyllä mutta hinta karkasi usein varsin korkeaksi. 

Viime viikonloppuna katse osui sitten Guessin tummansiniseen metallirannekkeiseen kelloon! Aivan täydellinen valinta. Arvelutti kuitenkin ensinnäkin syystä että alennusmyynti oli jo houkitellut ja olen päättänyt säästää. Nukuinkin useamman yön päätöstä tehdessäni kunnes päätin, että en todennäköisesti tule ostamaan tuhansien eurojen arvokelloa ihan lähitulevaisuudessa.

Kellossa on täydellisen ihana syvä yönsininen sävy jota ruusukulta korostaa kauniisti. Todella kaunis kello. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao