Maisema

Maisema

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Päivän asu : casual friday & Helsinki huivi

Ihanaa, taas on perjantai. Yksi parhaista viikonpäivistä. Lauantai on ehkä paras, ja lauantaina alkuilta, jolloin voi ottaa ihan rennosti koska saa nukkua aamulla ja mahdolliset hoidettavat asiat on jo tehty aiemmin päivällä jne. Sunnuntaiaamukin vielä tuntuu kivalta mutta pikku hiljaa iltaa kohden alkaa asennoitua uuteen työviikkoon.

Tänään on siis perjantai ja sen kunniaksi vähän rennommin töihinkin. Kuvat eivät kyllä onnistuneet yhtään, pahoittelen. Valot ihan päin seiniä ja malli kuin siitä samasta seinästä reväisty. Ei olisi ehkä pitänyt katsoa elokuvaa puolille öin? Olisi takuulla herännyt vähän freesimpänä...opinkohan tästä mitään? En, koska leffa oli hyvä ja elämästä pitää nauttia.

Keli on vähän mukavampi ja lämpimämpi mutta silti vielä vähän koleahko joten lempparihousut (yllätys : Steilmannin limet housut taas päällä, ne on vaan niin energisoivat ja ennen kaikkea tosi miellyttävät päällä) ja neule päälle. Neule on Espritin perusneule mutta niin laadukas ja mukava sekin. Nappi vaan tuppaa avautumaan itsekseen. Kengät Gaborin liskoavokkaat.

Huivi on ns Helsinki huivi, jossa lukee vain ja ainoastaan Helsinki monta monta kertaa. Värisävyt aika kivat. Tai no, jos haluaa räväkämpiä värejä, niin tämä ei ehkä ole se oikea, mutta esim tänään kun housut ja neule jo ovat värikkäät, menee huivi vähän hillitympänä.   Huivi on kevyttä materiaalia ja siitä saa mukavan muhkean helposti, eikä silti tarvitse niska kenossa kulkea :)

Takki on alesta löytynyt Global merkkinen vähän rennompi takki. Pidän siitä, kevyt ja helppo pitää. Pitää tuulenpuhurit kaukana ja siinä on asennetta.

Rennosti kohti viikonloppua. Hyvää musiikkia, mukavaa seuraa ja kynttilät loistamaan. Kesä tulee vielä




Itämaiset kissat ovat muuten aina mukana. Ihan mitä tahansa tapahtuu, missä tahansa, niin reippaasti aina tutkimaan tilannetta. Niin tänäänkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao