Maisema

Maisema

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Päivän asu : Me&I paisley fluid pants

Näissä Me&I:n paisley kuosisissa trikoisissa housuissa tulee väkisinkin hyvälle tuulelle. Nää on vaan niin mukavat ja hauskat - ihan oikeesti. Sopii niin valkoisen kuin vaikka mustan kanssa, ja miksei vaaleanpunaisen tai keltaisen, koska niitäkin housujen värimaailmasta löytyy. Ihanan rennot housut mutta kuitenkin niin siististi leikatut ja ommellut että sopivat casual dress vaatteeksi.

Valkoinen pusero röyhelöllä on myös Me&I:n ihanaa puuvillaa. Hihojen resoreissa on kauniit pienet halkiot ja niitä voi halutessaan kääntääkin. Musta pusero on Rosemunden klassikkomallistosta. Vyötärön ja hihansuiden leveä pitsi ja kauluksen pieni pitsi ovat vaan niin katseenkääntäjiä. Ja tekevät vaatteen istuvuudelle ihmeitä.





Tänään pääsin vähän varkain myös kampaajalle, koska olin varannut ajan ihanalta kampaajaltani pojalleni joka ei päässytkään, ja päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja mennä itse. Oli itse asiassa aikakin, ja nyt oloni on taas hitusen kohonnut. Luottokampaaja on vaan kultaakin kalliimpi. Kiitos Tarja, olet tärkeä ihminen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao