Maisema

Maisema

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Päivän asu : Massimo Dutti, Esprit & Billi Bi & Lumi

Pitkästä aikaa asukuviakin :) alkaa vähitellen riittää talvivaatteiden väritys ja kerrospukeutuminen. Kaipaan jo kevättä ja lämpöä ja värejä. Mutta hetken ehkä vielä pitää jaksaa villaa laittaa päälle. Keväiset tuulet ovat yllättävän viileitä ja menevät luihin ja ytimiin ja äkkiä vilustuttaa itsensä kevään valonsäteiden yllyttäessä kevyempiin vaatteisiin.

Niinpä minäkin palasin kiltisti tummansiniseen Massimo Duttin villaneuletakkiin..etenkin kun flunssa on yrittänyt kovasti ottaa yliotetta kohta viikon ajan. Siihen muuten loistovinkki: mukiin hunajaa, puolikas sitruunaa ja kuumaa vettä...lähtee kurkkukipu eikä ole flunssakaan tullut. Parempi kuin Finrexin ja kaiken lisäksi toimii. Armoton väsymys kyllä vaivaa kaiken aikaa ja nukkuisin enemmän kuin laki sallii mutta flunssa on pysynyt poissa.

Valkoinen kietaisupusero neuletakin alla on Espritin suosikkipuseroni. Kietaisumalli on vaan niin kaunis ja tyylikäs ja niin helppo. 

Tummansininen perushame on myös Espritin. Sen pikku juju on musta kangaskaistale helmassa. Helppo ja siisti pitää.

Nahkasaappaat Billi Bin. Rakastan niitä. Joskaan niillä ei todellakaan juosta junalle tai minnekään muuallekaan vaan kävellään arvokkaasti ja ylväästi. Niillä saan vain tarvittavaa lisäpituutta ja ryhtiä. Ehdottoman tyytyväinen ostokseeni. Jokaisen euron arvoiset (syytä ollakin...)

Nahkalaukku kotimaisen Lumin ihana sand sävyinen shopper. Kesällä voisin ehkä haluta uuden Lumin...

Mukavaa viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao