Maisema

Maisema

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Päivän asu : Mango valkoinen jakku

Tämän valkoisen jakun "tarina" on itselleni vähän epätyypillinen ja huvittaa itseäni. Tarina alkaa näet aurinkolaseista. Minulla on erittäin hyvät ja itseäni edelleen miellyttävät Guccin aurinkolasit mutta haluaisin uudet. Ihan vaan haluaisin. Vaihtelun vuoksi. Laatikosta löytyy kyllä muutamat edellisetkin mutta vielä ei ole Ray-Banin Wayfarer lasien vuoro. Sellaista nostalgiaa en vielä tunne vaikka ne ovatkin prinsessa Dianan mukaan hankitut.

Aurinkolasien etsiminen on sinänsä hauskaa puuhaa. Niitä voi mielellään kokeilla liikkeissä, toisin kuin silmälaseja. Mutta aurinkolaseja voi kuvitella itselleen myös googlaamalla. Itse googlaan yleensä tiettyhen julkisuuden henkilöiden käyttämiä aurinkolaseja. Mielellään ehkä sellainen ihminen, joka näyttää vähän samalta kuin itse ja jonka tyylistä muutenkin pitää. Näin tein itsekin ihan huvin vuoksi ja osuin sattumalta paparazzin otokseen, jossa oli hyvät aurinkolasitkin mutta huomioni kiinnittyi ennen kaikkea asukokonaisuuteen: musta toppi, mustat kapeat housut ja valkoinen kaulukseton jakku. Hauska ja tyylikäs yhdistelmä. Aurinkolasit unohtuivat saman tien ja sainkin idean lähteä etsimään valkoista jakkua. En muista olenko ikinä omistanut valkoista jakkua. Todennäköisesti joskus 20 vuotta sitten ehkä. En ole aivan varma, eikä sillä ole mitään väliäkään.

Tutkailin hetken Zalandon ja Booztin valikoimia mutten osannut sieltä valita mitään. Osuin sitten töistä lähtiessäni Mangon osastolle ja nappasin sovituskoppiin kokeiltavaksi tämän valkoisen jakun. Yllätyksekseni se sopii kuin hansikas. Vähän napitus vetää jos jakku on kiinni eikä vyö ole kiinni mutta tarkoitus lieneekin pitää myös vyötä.  Jakussa on piilonapitus, minkä vuoksi päällimmäinen kangas vetää jos vyö ei ole kiinni. Ei haittaa, koska todennäköisesti pidän jakkua auki tai jos se on kiinni, vyön kanssa. Olen varsin tyytyväinen jakkuun eikä hintakaan päätä huimannut.

Jakun alle ostin kesäksi Rosemunden mustan hihattoman silkkitopin. Rakastan Rosemunden toppeja. Niin miellyttäviä pitää ja säilyttävät laatunsa. Erityisen paljon pidän topeista ja puseroista, joissa on leveä joustava pitsi alareunassa. Pitää yläosan napakasti paikoillaan ja koska ko yläosat ovat vähän normaalia pidempiä, niitä voi matchata itselleen sopivaan kohtaan lantiolle tai vyötärölle.

Housut Ril´sin laadukkaat kiiltäväpintaiset kapeat housut. Olen ollut todella tyytyväinen niihinkin.
Korkeakorkoiset kengät lempimerkiltäni Peter Kaiserilta.  Melko hyvät kävellä korkeista koroista huolimatta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao