Maisema

Maisema

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Päivän asu : Ted Baker Carlii Orchid Print Dress in Nude Pink

Ihana Ted Bakerin orkideakuvioinen mekko on nyt minun. Love it. Niin materialistista ja turhamaista mutta minusta tämä on aivan ihana mekko. Niin naisellinen ja ihana.  Ei ole tämän vuoden mallia, joten oli vähän haastavaa löytää mekkoa ylipäätään enää mistään, saati omaa kokoaan, mutta ebay pelasti. Vähän jännitti maksaa luottokortilla tyystin tuntemattomalle henkilölle ulkomaille, mutta hyvin toimi ja mekko tuli verraten nopeasti postissa.  

Nyt pitäisi löytää tähän sopiva neuletakki. Benettonilla oli mm kiva vaaleanpunainen neuletakki. Ted Bakerilla olisi ihana valkoinen neuletakki, jossa olisi toispuoleinen tai sellainen vähän vinoon menevä napitus ja selässä kukkakuvioita. Mutta sitäkään ei tietysti enää ole saatavissa missään, ei edes ebayssa. Ei pitäisi pohtia näin kauan. Mutta eipä tuo neuletakkiongelma ole niin suuri. Ja mieluummin ehkä neule kuin jakku. On epämuodollisempi ja rennompi neuleella, eikö?

Ballerinoilla tyttömäisempi ja korkokengillä juhlavampi. Musta laukku ehkä vähän liian virallinen tähän. Jokin vaaleanpunainen tai nude laukku toimisi varmasti alkavaa kesää kohden parhaiten?

Tästä mekosta minulle tulee niin hyvä mieli. Mieliala ikään kuin kohoaa saman tien. Ihanaa kesää.

Kaulassa Laura Ashleyn kukkakuvioinen huivi, joka sopii yllättävän hyvin printtikuvioon. Ehkä vähän liikaa kuviota mutta kunhan kokeilin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao