Maisema

Maisema

maanantai 17. helmikuuta 2014

Pienen WC:n sisustus osa II

Taito Shopista löytyi kivat pienet ja eleettömän mustat kyltit "kädet" ja "ystävät". Ajatus oli ensin asettaa ne vierekkäin pyyhkeiden päälle mutta koukku olikin niin kapea että vierekkäin nuo kyltit olisivat näyttäneet ihan hassuilta. Lisäksi ne olisi pitänyt kiinnittää
jollain teippisysteemillä seinään (mikä ihan takuuvarmasti olisi tarkoittanut käytännössä sitä, että vähintään jompikumpi olisi pudonnut säännöllisesti teipin irrotessa, niinhän siinä Murphyn lain mukaan on pakko käydä..)



En ehtinyt miettiä asiaa heti paremmin, joten asettelin ne vain päällekkäin koukkujen päälle, mikä itse asiassa toimiikin vallan mainiosti, joten olkoot siinä noin. Ja pyyhekaapista löytyi Marimekon pienet mustavalkoiset raitapyyhkeet, jotka toimivat hyvin   näiden kanssa.

Lattialla suihkupyyhkeenä on H&M:n hauska tekstipyyhe. Tämä on jo toinen vastaava lattiapyyhe samasta paikasta, ja olen ollut tyytyväinen. Paksua froteeta, joka tuntuu mukavalta jalan alla. Jätin käytännön syistä edellisenkin vielä henkiin, koska neljän ihmisen käydessä suihkussa, viimeinen ei saa nauttia enää yhtäkään kuivaa osaa ko pyyhkeessä, joten kahdella pyyhkeellä viimeinenkin saa astua kuivalle pyyhkeellä :) (elämän pieniä nautintoja)


Suihkuverhoissa on jo niin passe tähtikuvio mutta pidän siitä.... Näyttää olevan taas pesun aikakin: ainakin täällä Helsingissä vedessä on ilmeisesti niin paljon rautaa että sitä kertyy niin suihkuverhoihin kuin etenkin laattoihin ja laatansaumoihin. Tosi ärsyttävää. Saa hangata punaista ruosteenoloista likaa säännöllisesti...


Kaapin päälle hankin kaksi Luhdan siistin oloista valkoista "neulottua/kudottua" laatikkoa joihin saa sellaista tavaraa, jota ei tarvita ihan joka päivä. Ovat siististi tallessa, joskin pöly tuonne kyllä pääsee mutta can't get everything, can you?


Vielä kuva kyltistä joihin olen koukussa. Tietyt lohkaisut saavat hymyn huulille ja pidän sellaisesta arjen komiikasta muutenkin. Seinässä oli valmiina reikä ja käteen osui golfin valkoinen tii "tikku" jonka asettelin reikään ja taulun roikkumaan siitä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao