Maisema

Maisema

perjantai 21. helmikuuta 2014

Safkaa - Kaalipastaa Hannan tapaan

Huomaan olevani todella pitkäpiuhainen, koska vaikka tiesin Hanna ja Alexander Gullichsenista ja heidän suurta huomiota herättäneestä avokadopastastaan, en vaan älynnyt etsiä mm heidän mainiota blogiaan safkaa.com. Luin muistaakseni Gloriastakin useampaan kertaan ja ihastelin heidän rentoa otettaan ruoanlaittoon ja elämään ylipäätään... Ja tietysti niitä mainioita reseptejä. En kuitenkaan ottanut onkeeni ennen kuin nyt.

Himottaisi hankkia kummatkin ruokakirjat, Safkaa ja Safkaa 2...


Olen kokeillut muutamia reseptejä ja todennut ne aivan älyttömän hyviksi. Viimeksi eilen laitoin kaalipastaa mikä vei kielen mennessään. Epäilin itsekin etukäteen, että kuinkahan käy, kun Hanna itsekin reseptissä mainitsi, että heidän poikansa noukki kaalit veks syödessään mutta ei olisi tarvinnut murehtia. Pidin itse tosi paljon ja lapsetkin kehuivat. Meilläkin nuorempi lapsi kysyi, että ai sä tarkoitat sitä "Meidän safkaa" ohjelman tyyppiä. Jep, sitäpä juuri. Eivätkä edes tunnistaneet kaaliksi.


Suosittelen siis lämpimästi. Linkitän ohjeen tähän. Meillä oli kaapissa ainakin viikon vanha kaalinpuolikas, joka ei siis ollut erityisen houkutteleva eikä varsinkaan verrattavissa ihanan makeaan varhaiskaalia mutta sinne upposi. Valkoviini oli 30€ Tokayi- huh, koska se oli ainoa avattu valkoviini kaapissa....mutta eipä haitannut koska se oli avattu jo viikkoa aiemmin ja siis "pakko käyttääkin" :)



Feta sopi mainiosti pastan ja kaalin kanssa. Meillä oli aiemmin ostettuna italialaista pestopastaa, joka oli aivan superhyvää sekin. Mutta uskon, että toimii ihan peruspastan kanssakin. Ja kuten Hannakin reseptissään kehottaa, suolaa kunnolla..... Ihanaa, lisää kasvisruokaa, nam :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao