Maisema

Maisema

torstai 6. helmikuuta 2014

Aamujoogaa kissojen kanssa...



Olen hyvin hyvin aamu-uninen mutta yritän ainakin kerran viikossa saada raajat kuitenkin liikkeelle sen verran ajoissa, että ehtisin tekemään joogaohjelman tai venyttelyohjelman heti aamusta.

Vähän jogurttia tms kevyttä aamupalaa ja paljon vettä, ja sitten matolle hengittelemään ja venyttelemään. Jostain syystä, joka ei ole itselleni vielä auennut, homma on myös äärimmäisen mieluisaa kissoilleni. Ne ilahtuvat saman tien kun joogamatto levähtää lattialle ja sen alle tyyppien on pakko kaivautua. Jos ja kun komennan ne muualle, tullaan silloin tällöin näykkäisemään minua tai puraisemaan pala matosta kostoksi. Ja mikä sen kivempaa kuin ajaa toinen toistaan takaa maton päältä ja minun altani, tai kun pitäisi lasketua venytykseen matolle, onkin siellä kissa hyväntuulisena odottamassa....argh. Tai vaikka asento, jossa seistään toisen jalan varassa toinen jalka koukistettuna ja kädet ylöspäin ojennettuina: eikö kissa ole jo hyppäämässä syliin asenteella että venaa vähän, mä tuun mukaan :)





Eihän niille voi olla vihainenkaan mutta pitääkö aina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao