Maisema

Maisema

lauantai 19. syyskuuta 2015

Design letters mukit aamupalalla

Sorruin minäkin hankkimaan meille Design letters mukit. Ainakin nyt aluksi jokaiselle oma muki vain. Olen näitä ihaillut jo kauan mutta pidättäytynyt ostamasta perusteella, että mukejahan meiltä jo löytyy. Mutta syksyn kolkutellessa ovella teki mieli hankkia jotan kivaa pientä piristykseksi. Ja nämä on aidosti tosi kivat. Skandinaavista selkeää designia.

Ei yllätä yhtään, että ovat tanskalaista suunnittelua. JA surprise surprise suunnittelija on Arne Jacobsen. Ne on alunperin suunniteltu jo vuonna 1937 Aarhusin kaupungintalon käyttöön mutta vasta viime vuosina saavuttaneet suuren kansainvälisen suosion. Eikä ihme. Kyllähän nämä kolahtavat. Teki mieli ostaa myös saman sarjan lautaset aamupalalle mutta totesin, että itse asiassa hankin mieluummin lisää Marimekon Sadonkorjuu lautasia, jotka sopivat näihin kuin nenä päähän. Tähän samaan sarjaan kuuluu myös hauskahko maitokannu ja teekannu....mutta pitää miettiä onko niille isompaa käyttöä. Lapset ihastuivat asap "omiin" mukeihinsa. "Kukaan ei sit koske mun mukiin!" Okei.

Lauantaiaamu on ihana, kun koko viikonloppu on edessä ja hyvä mieli hyvin nukutun yön jälkeen. Eikä kiire mihinkään. Hommaa ja puuhailua riittää kyllä mutta heräsin ennen lapsia ja tein vohvelitaikinan ja leppoisan musiikin soidessa taustalla paistoin kardemumman tuoksuiset vohvelit tarjottaviksi. Tuoreita mansikoita ja mustikoita ja vaahterasiirappia. Nam. Ja iso kuppi hyvää lattea.

Ihanaa viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao