Maisema

Maisema

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Päivän asu : silkkihousut, Guess & Massimo Dutti

Tapasin ystävän tänään kaupungilla ja pukeuduin pitkästä aikaa rennosti mutta siististi. "Niin siistii." Tai no, rentoudesta voi tietysti olla montaa mieltä, mutta oltiin menossa siistimpään paikkaan kahville, niin en ihan farkuissa ollut menossa. Vaatehuoneessa katse osui näihin jo pari vuotta sitten löytämiini 30 euron raakasilkkisiin housuihin, että nyt on tilaisuus laittaa ne jalkaan.

Jostain syystä en ole vain tullut kertaakaan pitäneeksi näitä housuja. Tai sitten ne ovat olleet ehkä max kerran jalassa. Todella kivat pitää ja rennon malliset mutta ylellisestä materiaalista.

Niiden kanssa Guessin musta villasekoiteneule, jonka löysin muuten 40 eurolla Schipholin kentältä Amsterdamista. Ihanan pehmeä ja mukavan lämmin. Yhtään ei kutita, joten ei ole pakko laittaa mitään alle. (Tosin äiti opetti, että neuleen alle aina aluspaita, jotta neule ei likaannu.)

Viileän alkukesän innoittamana ostin Globalin pitkän villaisen neuletakin, joka onkin ollut erittäin kätevä ja näppärä. Pidän tosi paljon. Pitkä neule tuo tiettyä rentoutta ainakin omaan pukeutumiseeni. 

Silkkinen huivi on Massimo Duttin ihana paksu ja värikäs väriläiskä. Tallinnan tuliaisia.

Laukkuna oli muuten blogissakin vilahtanut Rooman tuliainen. Ihana pinkki nahkalaukku. Sattumalta siis reissusta mukaan tarttuneita ihanuuksia.

Ja jostain syystä ilmeet kasvoilla ovat ihan outoja. Tänään oli hyvä päivä ja aurinko paistoi mutta ilmeet vähän hassuja. Joskus näinkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao