Maisema

Maisema

lauantai 14. marraskuuta 2015

Päivän asu : Chi chi punainen pitsimekko

Olen etsinyt jo pitkään sopivaa joulunpunaista mekkoa. Pidän mekoista. Erityisesti vartalonmyötäisistä joustavista mekoista. Ne ovat niin helppoja pitää ja helppoja asustaa. Ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen, ei sopivaa takkia tms. Korkeintaan miettiä tarvitaanko jakkua tai neuletakkia ja mitkä saappaat tai kengät.

Etsintä on kuitenkin vienyt aikaa. Kiertelin ensin muutamissa kaupoissa mitään löytämättä. Ralph Laurenilla oli melkein täydellinen: väri oli juuri toivottu, samoin materiaali mutta kun ei. Vaikka siinä oli rypytys lantiolla/vyötäröllä, mitä olin etsinytkin, niin ei. Päätökseen jonkin verran vaikutti myös hinta mutta ihan täydellinen ei se mekko ollut. Michael Korsilla oli melkein täydellinen, mutta vähemmän täydellinen hinta. Jotain rajaa kun puhutaan kuitenkin "trikoomekosta"...

Sattumalta selasin sitten Zalandon valikoimia ja silmiin osui tämä Chi chi merkkinen mekko. Näytti aivan jumalaiselta kuvissa. Olihan se erilainen kuin mitä olin etsimässä mutta päätin tilata. Pitsinen mekko oli toisena listalla. Vähän ehkä liian juhlava..Tilaus sisään ja paketti tuli lähikauppaan viikon sisään. Pakettia avatessani totesin alaosan olevan melkoisen runsas, mikä ei välittynyt kuvista. Kokeilin ja vaikka mekko oli todella kaunis, mietin muutaman yön yli ja päätin kuitenkin palauttaa sen. Liian juhlava ja liian prinsessamainen. Käyttö olisi jäänyt liian vähäiseksi. Vaikka olihan se kaunis mekko.

Löysin Zalandosta muuten toisen. Juuri sellaisen kuin mitä olin etsinytkin. Siitä myöhemmin lisää.

Palautuskin toimii Zalandolle mainiosti. Se kirjataan omilla tunnuksilla Zalandon järjestelmään ja sieltä saa kuittauksen kun palautus perillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao