Maisema

Maisema

maanantai 16. marraskuuta 2015

Päivän asu : Casual Sunday Ralph Lauren

Rakastan vapaapäiviä, jolloin saa pukeutua rennosti. Pyjamapäivät kotona kirjan ja viinilasin kanssa ovat erikseen mutta tällaiset sunnuntait, jolloin on menossa esimerkiksi Ateneumiin ja pitää pukeutua siististi mutta saa pukeutua rennosti. Ihanaa. Ei edusta mitään eikä ketään muuta kuin itseään eikä kukaan periaatteessa tiedä kuka olet ja mitä teet. Eli saa laittaa päälleen mitä haluaa. Ihanaa. Minulla ei ole mitään jakkupukuja ja business casual pukeutumista vastaan. Päinvastoin, sen tyyppinen power dressing on omalla tavallaan vapauttavaa tai ainakin tuo varmuutta mutta on näissä vapaapäivissä ihan oma mausteensa.Tänään kaivoin lempiasuni, rennon Ralph Laurenin yhdistelmän. Lämmintä harmaata. Cashmire villainen neulepusero ja siihen Ralph Laurenin trikoohousut. Kumpikin on ajalta, jolloin painoa oli huomattavasti enemmän kuin nyt, mutta tämän mallisissa vaatteissa ei onneksi juurikaan huomaa. Housut pysyvät päällä ja neule on niin laadukas, ettei sekään roiku pahasti. Neuleen alle puin Massimo Duttin ohuen valkoisen trikoopuseron ja kaulassa Ralph Laurenin ihana klassinen huivi. Ja jalassa, tarviiko edes mainita enää, ne ihanat Peter Kaiserin mokkaiset saappaat. Valitettavasti viimeistään ensi vuonna olen pakotettu etsimään uudet samanlaiset. Mutta kyllä näitä saappaita on pidettykin. Laadukkaat, ei voi muuta sanoa.


Laukku on Longchampin Rouseau. Klassikko sekin. Varsin mukava käyttää ja laukkuun uppoaa juuri sopiva määrä tarvikkeita: lompakko, silmälasit, A4 papereita, huulipunat, avaimet, kännykkä ja pienet ostoksetkin hätätilassa. Kätevän tuntuinen kädessä ja sopii melkein tyyliin kuin tyyliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao