Maisema

Maisema

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Päivän asu : punainen Wallis juhlamekko

Kuluvalla viikolla vietettiin työpaikan pikkujouluja. Varman pikkumustan sijaan toiveissa oli punainen vartalonmyötäinen pikkumekko. Sinne päin vaihtoehtoja oli joitakin mutta Zalandon valikoimista bongasin tämän Wallis-merkkisen kietaisumekon. Tai ei se oikeastaan ole kietaisumekko vaan melko yksinkertainen mekko mutta parilla pienellä jujulla siitä on saatu varsin mukiinmenevä semijuhlava mekko. Toiselle puolelle vyötäröä on rypytetty kangasta ja edestä leikattu pyöristetyin helmoin hame auki. Pituus vähän yli polven. Pidän. Paljon. Uusi suosikkimekko.

Hinta ei myöskään päätä huimannut kun vielä pääsin hyödyntämään alennuskoodia. Lisäsin juhliin vyötärön rypytyskohtaan pukukorun juhlavuutta lisäämään.
Kävin myös pitkästä aikaa ammattilaisen meikattavana Stockmannin meikkauspalvelussa. Varaaminen onnistui näppärästi verkossa ja tapaaminen oli Helsingin keskustan ykköskerroksessa. Mari Ekholmia voin suositella lämpimästi ja menen takuulla uudelleenkin. Kyllähän sitä itsekin jonkun juhlavan meikin tekee mutta ero ammattilaisen tekemään on valtava. Meikin pohjustus on laadukas eikä meikkiä tarvitse korjata lainkaan illan aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao