Maisema

Maisema

torstai 18. helmikuuta 2016

Päivän asu: Ril´s, Noa Noa & Next Generation

Jakkupuku. Mustaa ja sitä piristämään sähkönsinistä. Ril´sin mustassa jakussa on se jokin. Pieni yksityiskohta, joka tekee siitä tyylikkään. Selkeä ja linjakas kaulus tai oikeastaan siinä ei ole kauluksia. Eikä nappeja, vaan ainoastaan vyötäröllä solmittavat kankaiset leveät nauhat. Erittäin yksinkertainen mutta tyylikäs. Pidän tästä kovasti.

Musta jakkupuku on kaikkien työpäivieni pelastus. Se toimii aina, kesät ja talvet ja kaikki vuodenajat siinä välissä. Ei voi mennä vikaan. Musta jakkupuku joko pitkillä housuilla tai hameella tai kotelomekolla. Aina toimii. Joku pukeutumisguru on kyllä sanonut, ettei nainen saisi pitää mustaa. Tai ettei ainakaan johtavassa asemassa oleva nainen saisi pitää mustaa. Miksei? En muista enää perustelua, mutta esimerkiksi itse yksinkertaisesti pidän mustista vaatteista. Enkä ole kenenkään esimies, joten viisveisaan. Ne eivät millään tavalla vie huomiota kantajastaan. Pienillä yksityiskohdilla, kuten koruilla tai huivilla voi leikitellä ja tuoda väriä. Toisaalta musta tuo auktoriteettia ja uskottavuutta, eikä sulaudu ainakaan tapettiin. Joskin siis kerran kuulin asiakastilaisuudessa omaa puheenvuoroani odotellessani, että kas siellähän sinä oletkin-olin unohtaa sinut kokonaan, kun sulaudut siihen mustaan sohvaan. Tunsin itseni hyvin tärkeäksi juuri sillä hetkellä. 

Aamuina, jolloin sielu herää huomattavasti myöhemmin kuin keho, on hyvä laittaa päälle edes jotain värikästä energiaa tuomaan. Nyt se oli Noa Noan ihanan pehmeä trikoinen sähkönsininen pusero. Toimii mainiosti mustan jakun ja mustien housujen kanssa.

Pitkien saappaiden kanssa vähän ratsastajafiilis, mutta toisaalta Next Generationin saappaat tuovat pientä rosoa muutoin niin asialliseen asuun. Todella vähän mutta vähän kuitenkin.


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao