Maisema

Maisema

maanantai 15. helmikuuta 2016

Auringon valohoitoa

Etelän kaamos on todistettavasti ohi. Päivät ovat pidentyneet jo toista kuukautta ja vielä viideltä, kun pääsee töistä, on valoisaa. Mahtava fiilis, kun ei aina ole pimeää, kun liikkuu ulkona. Pitäisi lounasaikaankin tehdä pikkulenkki, jotta voisi tankata valoa. Kyllä tätä on kaivattu. Ja koska jo huomenna voi olla taas kostean harmaata, pitää nauttia heti, kun valoa on saatavilla.




Töölönlahti tulvi valoa tänään iltapäivällä. Ei tuullut juuri nimeksikään, joten oli mainio tilaisuus kävellä kohti kotia.





Valoa oli myös viikonloppuna. Vähän on sohjoista paikka paikoin ja osittain vielä jopa liukastakin, mutta siellä täällä jo keväisen kuivaakin. Alkaa välittömästi hymyillä kuin kilpaa auringon kanssa. Ihanaa.

Ostin vielä itselleni kaksi kimppua ruusuja. Kauneus ja estetiikka ovat niin rauhoittavia. Siksi tekee hyvää ostaa silloin tällöin itselleen kukkia. Joskus leikkokukkia, joskus orkidea. Kupillinen hyvää teetä tai kahvia ja vain hengittää syvään.





Miettiä muutama hyvin mennyt asia tai kiva ihminen menneeltä päivältä. Ja todeta, että loppujen lopuksi aika hyvä olla. Moody blues päivistäkin löytää edes jonkun pienenpienen positiivisen jutun. Saa olla huonojakin päiviä, ja niitä on takuulla meillä kaikilla, mutta herään yleensä siinä vaiheessa viimeistään, kun ystäväni toteaa, että möksää sitten, jos yritän oikein tietoisesti velloa itsesäälissä. Sillekin on paikkansa ja aikansa, mutta tällaisella auringonpaisteella haluan vain tankata valoa.

Ihanaa alkanutta viikkoa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao