Maisema

Maisema

torstai 13. maaliskuuta 2014

Make up : Lancome Lip Lover huulikiilto

Etsin pari viikkoa sitten uutta huulipunaa kahden käytössä olevan lisäksi. Etsin jo olemassa olevien sävyjen välissä olevaa sävyä, ei liian tummaa muttei liian kirkastakaan. Käytän pääsääntöisesti melko rasvaisia huulipunia, koska omat huuleni ovat säälittävän kuivat etenkin talvella.

Lähdin Sokokselle (koska bonusohjelman mukaiset bonusrahat voi mainiosti käyttää meikkivarastojen täyttämiseen ja) koska Sokoksen kemppariosaston myyjät ovat aidosti palveluhenkisempiä kuin esim Stockmannin, joka olisi huomattavasti lähempänä työpaikkaani mutta menen mieluummiin sellaiseen kauppaan, jossa nuori ylimeikattu ja ylimielinen myyjätär ei katso minua pitkin nenänvarttaan, vaan jossa myyjä oikeasti kuuntelee mitä etsin ja haluan. Iso kärjistys, tiedän, mutta jotenkin Stockan kempparimyyjät ovat aika ylimielisiä, pahin oli joitakin vuosia sitten eräällä tietyllä merkillä, jota olin käyttänyt vuosikausia, mutta vaihdoin merkkiä sen tietyn myyjän vuoksi....Nyt myyjä esittelikin minulle Lancomen uuden Lip Lover huulikiillon. Värisävyt olivat toinen toistaan kauniimpia ja myyjä vakuutti, ettei ko huulikiilto ole tahmaava eivätkä huulet tartu toisiinsa mikä on joidenkin kiiltojen perisynti. Ja pitää kyllä paikkaansa: helppo levittää huulille ja täysin huomaamaton ja mikä parasta, riittävän peittävä. Riittää  hyvin työpäivän "punaksi". Love it :)


Lancomen Lip Lover sävy 337

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao