Maisema

Maisema

torstai 27. maaliskuuta 2014

Päivän asu : Ivo Nikkolo, Gabor & Massimo Dutti



Kokeilin ranskalaista lettiä hiusrajaan..


Tässä kuvassa on tiukka asiantuntijailmeeni ;) "Antakaas kun selitän..."


Toissapäivänä oli asiakastilaisuus ja vuoroni osallistua paneelikeskusteluun asiantuntijana, mikä tarkoittaa käytännössä, että naisena pitää pukeutua liki Cruella de Vil tyyliin. Mikä tarkoittaa siis kukkahattutyylin täydellistä vastakohtaa :) pointti on, että asulla pitää viestiä asiantuntijuutta ja vakavuutta.

Minulla on yhden naisen hiljainen mielenosoitus ajoittain musta jakkupuku+valkoinen paitapusero yhdistelmää kohtaan. Tuohan on jokaisen lakinaisen virkapuku, ja ah niin tylsä. Ajoittain menen itsekin sen suojiin, mutta silloinkin pidän siitä jos siihen asuun sisältyy jokin clue.... Toisaalta musta jakkupuku on kerran tuottanut vastaavassa tilanteessa kommentin, että ai niin sinä siellä, sulaudut niin siihen mustaan sohvaan :) mieluummin siis jotain vähän värikkäämpää.

Tässä paneelissa pukeuduin hiljan hankkimaani Ivo Nikkolon vaaleanharmaaseen jakkupukuun, jossa on sekä housujen vyötärössä että jakussa kivoja yksityiskohtia. Vaikkakin housujen leveä vyötärökaistale saa vyötärön näyttämään toooosi leveältä, mutta ne ovat silti hauskat :) 

Jalassa Gaborin ihanaakin ihanammat vihreät mokka-avokkaat. Ihania yksityiskohtia. Huivi on Tukholman tuliainen Massimo Duttilta.

Kerranpa muuten pidin oman pitkän puheenvuoroni yleisön edessä. Jälkikäteen sain palautetta, että puhujalla oli todella upeat kengät! Oli vielä lisännyt, että yleisesti paljon tyylikkäämpi kuin kilpailijan kollega! Olihan tuo palaute erittäin positiivinen ja mieluisa mutta asiantuntijana olisin toki mielellään saanut palautetta itse aiheestakin :)





1 kommentti:

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao