Maisema

Maisema

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Dior Vernis 661 Bonheur

Luin taannoin erästä muotilehteä ja näin siinä todella hyvän sävyistä kynsilakkaa. Vaaleaa pinkkiä tai niin ainakin muistin, kun kauppaan menin sitä etsimään. Tavoilleni epäuskollisena en nimittäin ollut kirjoittanut mihinkään ylös edes merkkiä, saati kynsilakan nroa. Ei ihan paras tapa lähestyä asiaa.

Minua tuli palvelemaan mies, mikä on lähes poikkeuksetta mainio juttu meikkiasioissa. Mies ei juuri koskaan katso nenäänsä pitkin, ja aina silloin tällöin myös yllättää löytämällä aidosti juuri minulle sopivan värisävyn tms. Yritin selittää mitä olin etsimässä mutta pahoitteli, ettei ollut lukenut ko lehteä lainkaan. Ups...

No Chanel tai Dior ja sellanen kiva pinkki sävy siinä oli.... Hyväntuulinen katse jälleen minuun, että ei kuule vielä ihan auennut että mikä se tarkalleen olisi. Sitten katseeni kiinnittyi tähän Diorin ihanaan sävyyn Bonheur! Älyttömän hieno ja tyylikäs sävy. Ihan sama mikä se lehden sävy oli, otan tämän. Sainpa vielä Diorin laadukkaan kynsiviilan samaan kauppaan.

(Ei muuten ollut sama merkki eikä värisävykään, kun kotona tarkistin....mutta väliäkö sillä kun ostos on nappivalinta). Yllätyksekseni lakka on ollut todella laadukas. Yllätys siinä mielessä, että hinta ei aina ole ollut tae laadusta. Tämä Diorin lakka levittyy helposti ja tasaisesti ja pysyy siistinä useita päiviä. Kuvissa kaksi levitystä. Kerrassaan hieno sävy, pidän tästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao