Maisema

Maisema

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Päivän asu : Massimo Dutti, Zara, Sportmax & Furla (Burberry)

Joskus "täydellisen sopiva" asu löyty tuurilla: astut vaatehuoneeseen pää tyhjänä, ei tuon taivaallista ajatusta mitä laittaisi päälle. Ei minkäänlaista hajua minkälainen fiilis oikeastaan on. Ei varsinaisesti ole edes ns bad hair day, vaan ei vaan ole tumma eikä vaalea fiilis, ei erityisesti värikäs, ei hame, ei housu, ei yhtään mikään. Periaatteessa voisi olla ihan yöpuvussa vaikka koko päivän mutta koska on ihan pakko lähteä töihin, on pakko keksiä jotain (poissaolon syyksi ei kai riitä, että ei keksi mitä laittaisi päälle?)

Tänään tiesin jo aamulla että päivästä tulee mielettömän hieno. Lämmin ja aurinkoinen, joten jotain kevyttä piti keksiä. Seisoskelin hetken keskellä vaatehuonetta ja arvioin vaatetankoa ja pinoja....ja sitten: valkoiset Zaran siistit laskoshousut, Tukholman tuliainen Massimo Duttin oranssi pellavaneule ja tummansininen Sportmaxin jakku sekä Massimo Duttin/Burberryn ihana huivi. Toimii :)





Ihanaa keväistä päivää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao