Maisema

Maisema

maanantai 21. huhtikuuta 2014

HAY Hang henkari kupari - vaatehuoneen järjestäminen

Vaatehuoneen järjestys ei ehkä ole ykkösongelma, koska useimmiten oven voi laittaa kiinni ja vaatehuoneen mahdollinen epäjärjestyskin jää piiloon eikä rassaa nipoimpaakaan järjestelijää - noin periaatteessa ainakaan. 

Siitä huolimatta on huomattavasti mukavampaa ja helpompaa pukeutua kiireisessäkin aamussa, jos vaatteet on silitetty ja ne roikkuvat riittävän ilmavasti tangoilla tai on siisteissä järjestellyissä pinoissa hyllyillä.

Ilmavuus edellyttää tietysti sitä, että vaatteita ei ole liikaa, mikä on useimmille-minullekin-haastavaa. Nyt lämmön saapuessa tänne Pohjolaankin, on hyvä aika pestä talvivaatteita varastoon ja tehdä tilaa kesälle. Samalla voisi raa'alla kädellä laittaa kiertoon ne vaatteet, joita ei tarvitse?

Ihastuin itse Pinossa HAY:n ihaniin kuparin sävyisiin henkareihin-5 kpl kympillä. Otin samalla kolme eli 15 ihanaa henkaria kotiutui meille. Samalla tajusin yhden itsestään selvyyden, että nämä kapeat henkarit vievät monta kertaa vähemmän tilaa kuin leveät pukuhenkarit, joita meillä oli useita aiemmin. Ihan kaikkea ei ehkä voi koskaan sellaisenaan ripustaa näihin metallisiin kapeisiin henkareihin, jotta vaate ei veny mutta esim kevyet paitapuserot menevät mainiosti näihin, samoin jakut, joissa on pienetkin toppaukset. Ja näyttää tosi siistiltä.

Housuille ostin samalla uudet perinteiset housuhenkarit. Vanhat olivat löystyneet, ja housut livahtivat aina lattialle - superärsyttävää. Tässäkin kylmä totuus että lahkeista alaspäin roikkuessaan vievät vähemmän tilaa, eivätkä rypisty :(span>

Kenkiä säilytän näissä Ikean näppärissä kenkälaatikoissa, joissa on edestä avautuva läppä, joka suljetaan tarralla. Kengät pysyvät siisteinä ja helppo nähdä mitkä kengät ovat kussakin laatikossa. Arjen pitää olla mahdollisimman helppoa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao