Maisema

Maisema

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Emma S ageless enzyme peel

Mikä Emma S? Oli ensimmäinen ajatukseni kun luin uudesta kosmetiikkamerkistä Stockholm by me blogista. Ko blogi on muuten kiva blogi, jonka kirjoittaja asuu Östermalmilla ja kirjoittaa elämästään Tukholmassa. Hauskoja ideoita ja vinkkejä Tukholman kävijöille.

Emma S on 90-luvun suosittu ruotsalainen malli silloiselta nimeltään Emma Sjöberg nykyisin Wiklund. Kosmetiikkasarja on Emma Wiklundin oma nimikkosarja, jonka kehittämiseen ex malli on osallistunut itsekin. Kerrotaan, että hän olisi kärsinyt itsekin malliaikoinaan huonosta ihosta ja kiinnostunut silloin siitä mitä iholleen laittaa ja miten sitä hoitaa. 

Ko sarjasta on kirjoittanut enemmän mm Karkkipäivä

Itseäni alkoi kiinnostaa blogia lukiessani tämä ageless enzyme peel tuote joka suomeksi on siis entsyymikuorinta. Tuote lupaa poistavansa ns kuolleet solut iholta ja antavansa iholle hehkua. Hmm.. Ainahan ikuinen ja täydellinen kauneus tulee lupausten mukaan purkista, joten miksi uskoa nyt? Etenkin kun ensin mainitsemani bloggari sanoi ihon muuttuvan tulipunaiseksi käsittelyn jälkeen! Apua!


Tuoteselosteessakin rauhoitellaan, että ihon muuttuminen punaiseksi on vain merkki siitä että tuote toimii, ja että punoitus laskee aamuun mennessä. Jaaha. No, rohkea rokan syö, eikö?

Ihoni on kärsinyt keväällä ja alkukesästä työmatkapyöräilystä, koska laiskana ihmisenä olen laittanut meikit jo aamulla kotona enkä ole pessyt kunnolla kasvoja enää työpaikalla. Tuon toiminnan seurauksena iho on kärsinyt ja nyt tuo touhu pitääkin lopettaa kerrasta. Ja saada iho kuntoon loman aikana. Siksi kiinnostuin tästä tuotteesta, vaikka siis periaatteessa käytän vain luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita. Tässä tuotteessa ei kuitenkaan ole mm parabeenejä, joten suht luottavainen olo... Eikä kai luonnonmukaisuuden tavoittelussakaan tarvitse olla jyrkän ehdoton? La donna e mobile 

Eikun siis toimiin: tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa noin minuutin ajan. Tuote saattaa nipistellä ihoa mutta luvataan, että se kuuluu asiaan ja silloin tuote nimenomaisesti toimii. Itselläni ei nipistellyt kovin pahasti. Sitten minuutin jälkeen (pidin tietysti jääräpäänä kaksi minuuttia..) huuhdotaan pois kädenlämpöisellä vedellä. Ei paha. En muuttunut katkaravuksi, vaan iho hehkui vähän samaan tyyliin kuin saunan jälkeen, ja aamulla oli vähän hehkeämpi fiilis (tai sitten kuvittelin).

Tekisi mieli kokeila vielä Emma S:n happinaamiota joka lupaa kosteuttaa ja "upplyftata" ihon :) sen pitäisi tuoteselosteen mukaan kuplia iholla. Apua krt kaksi....

Oleellista kai antaa itselleen aikaa ja hemmotella itseään once in a while. Eikä haittaa jos tuote toimii samalla? Ja mikä parasta, arvatkaapa mitä tämä tuote maksoi? Ei nyt varsinaisesti ollut halpa mutta ei maksanut omaisuuttakaan vaan noin kolmekymppiä.

Kaunista kesää

Mikä on teidän suosikkituotteenne?
/span>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao