Maisema

Maisema

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Päivän asu : Laura Ashley maximekko

Hienon kesäpäivän kunniaksi päätin kokeilla Kino Engelin kesäkinoa tänään illalla. Homma meni kolmannen kerran kunnolla myttyyn koska olin menossa klo 21.15 näytökseen vain kuullakseni että se olisi ollut normaali sisänäytös leffateatterissa, ja haluamani ulkonäytös olisi alkanut vasta 22.30. En jaksanut jäädä odottelemaan yli kahdeksi tunniksi vaikka ilma onkin kuin morsian. Yritän uudelleen joku toinen kerta. Homman ongelma on näin kesälomalla se, että Kesäkinoon ei voi varata lippuja ja keskustaan ei juurikaan ole ollut asiaa lippuja ostamaan, ja en halua lähteä iltamyöhällä leffaan jos en tiedä että varmasti sinne pääsen. Onneksi kesää on vielä jäljellä.

Ehdin kuitenkin pukeutua pitkästä aikaa kunnolla, joskin näillä helteillä pukeutuminen on aika hikistä hommaa. Lisäksi kesälomalla olen ollut melko lailla ilman meikkiä, joten senkin laittaminen vaati vähän muistin kaivelua..

Maximekko on matkalle viime vuonna hankittu Laura Ashleyn kaunis ja erittäin viileä mekko, johon on saman sävyinen pitkä ja leveä huivi. Siisti hellemekko esim illalliselle mennessä tai kesäisiin juhliin tms.


Loppujen lopuksi huitaisin hiuksetkin kiinni ja vaihdoin luottoasuksi muodostuneeseen Guessin mustaan haalariin..



Nautitaan näistä ihanista kesäpäivistä. Joku vääräleuka jo somessa muistuttaa että 17 viikon kuluttua kärsitään lumihangista....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao