Maisema

Maisema

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Estee Lauder Double wear stay in place pohjustusvoide

Luomiväriä olisi mukava käyttää jos vain luomiväri pysyisi luomilla kauemmin kuin puolisen tuntia meikkaamisesta. Kokeilin sitkeästi niksipirkan vinkkiä numero yksi eli puuterointia ennen luomivärin lisäämistä - heikoin tuloksin. Lisäksi olin tehnyt aivan ultimate virheen eli laittanut silmänympärysvoidetta myös liikkuvalle luomelle. Myyjän ilme olisi ollut kuvaamisen arvoinen kun kuuli tavoistani. Nytpä tiedän eli ei silmänympärysvoidetta muualle kuin alaluomelle eli silmän alapuolelle. 

Minulle suositeltiin ohutta pohjustusvoidetta. Päädyin kokeilemaan Estee Lauderin stay in place voidetta. Hyvin ohut kerros riittää ja voi levittää sormenpäällä. 

Täysin vakuuttunut en edelleenkään ole sen taianomaisesta vaikutuksesta, sillä edelleen luomiväri lähtee liikkeelle ihan omia aikojaan. Toisaalta voi olla, että minulle on vaan suotu sen malliset silmät, että väri ei vaan tahdo pysyä, ja samaan aikaan ehkä turhan rasvainen iho. Pitää ehkä vaan luopua siitä ajatuksesta että aamulla tehty meikki pysyisi iltaan asti.

Estee Lauderin pohjustuainetta suositellaan myös tasoittavaksi meikin osaksi mikäli luomilla esiintyy punoitusta tai muutenkin jos haluaa hyvin luonnollisen meikin, esimerkiksi juuri näin kesällä lomalla, kun ei tarvitse erityisemmin meikkiä laittaa.

Miellyttävä käyttää ja vaikuttaa hyvin riittoisalta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao