Maisema

Maisema

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Päivän asu : Lomalook

Lomapäivän suunnitelma meni uusiksi, kun aamu valkeni pilvisenä, joskin lämpimänä. En viitsinytkään lähteä stadikalle uimaan vaikka suunnitelmissa olikin kyllä nimenomaan uida kunnolla eikä niinkään ottaa aurinkoa mutta olipahan hyvä tekosyy toteuttaa yksi muista loma-aikeistani eli mennä käymään designmuseossa. Siitä enemmän myöhemmin.

Mutta tänään piti siis pukeutuakin sen verran siististi, että pystyi liikkumaan keskustassa. Ihanan hyväntuulisia ihmisiä siellä olikin. Harmikseni havaitsin kuitenkin, että suunnitelmani kerrankin poiketa rakastamassani lankaliike Menitassa Korkeavuorenkadulla meni kerrasta pilalle, koska ovat kiinni heinäkuussa lauantaisin. 

Ajattelin ensin että on varmaankin niin viileä, että pitää laittaa paita päälle. Sitten kauluspaita alkoi ahdistaa ja vaihdoin toiseen pitkähihaiseen paitaan, ja loppujen lopuksi lähdin ulos kolmannessa hihattomassa paidassa. Toisaalta mitä väliä, vaikka kokeilisi kymmentä asua, koska ollaan lomalla ja pääasia on, että viihtyy ja on hyvä fiilis.

Pääsin laittamaan päälle myös Kappahlin tummansiniset siistit shortsit. Ihanan rento olo kaiken kaikkiaan. Käväisin museokäynnin jälkeen kaikessa rauhassa ravintola Teatterissa mainiolla salaatilla. Ihanaa, ettei sielläkään ollut ruuhkaa, vaikka kaduilla kuhisi turisteja. 

Hyvä päivä, eikä se ole vielä edes ohi. Ihanaa lauantaita

Vaaleanpunainen paitapusero Gant
Valkoinen paita Me&I
Shortsit Kappahl
Kengät Stockmann Global
Kello Guess
Laukku Longchamp Roseau
Aurinkolasit Rayban Wayfarer





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao