Maisema

Maisema

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Päivän asu : Philosophy Blues Original housut

Tässä on housut, jotka kolahti heti. Tiedättekö tunteen, jonka saa kun vain näkee jonkun asian ja tietää, että tuo on mun juttu? Kuulostaapa pinnalliselta, erityisesti kun puhuu h o u s u i s t a :) mutta sama koskee tunnetta, jonka voi kokea mennessään katsomaan uutta asuntoa, käy matkoilla vaikka uudessa kaupungissa (minulle Lontoo ja Berliini so far) jne.

No siis, vuosi sitten pyörin kaupassa ympärilleni katsellen. En etsinyt mitään erityistä. Sitten näin nämä PBO:n housut kaikkine kimalluksineen ja vetoketjuineen. Tällaiselle ladylike tyypille ihan uudentyyppiset housut mutta jotenkin niin mun juttu. Ja ne istuu täydellisesti. Ihanat housut. Niiden ainoa miinuspuoli on tuo muuten niin näyttävä ja ihana vyö, joka on täydellisen hankala lentokentän turvatarkastuksessa. Yhdellä kentällä sain tulla sen kanssa, kun levittelin käsiäni, etten saa sitä irti ja jono vaan kasvoi takanani. Toisella kentällä tympeä turvatyyppi katsoi minua kuin ääliötä ja komensi irrottamaan vyön tai... Joku voisi tietysti kysyä, että miksi edes laitan nuo housut matkalle, mutta ne on kaikesta huolimatta hyvät matkalla. Suht ohutta kangasta. Toimivat siisteinä mutta rentoina housuina monen yhdistelmän kanssa.

Näin nämä siis ensin ihan normihintaisina ja kokeilin sopivan koonkin. Päätin pelata venäläistä rulettia ja odottaa alennusmyyntien alkamista. Ja odotinkin: heti ekana alepäivänä ryntäsin ko kauppaan ja tälle rekille ja ilokseni oma kokoni oli edelleen siellä ja ne olivat alessa. Kannatti siis. Ja kuten jo totesin, hyvä ostos.

Näitä samoja näkyy olevan vielä tummina myynnissä.





Viimeisellä kuvalla ei ole mitään tekemistä housujen tai muun asun kanssa
mutta harjoittelen kuvaamaan ja kymmenien otosten joukosta vain muutama onnistuu.
Seuraavana hankintalistalla onkin jalusta järkkärille ja kaukolaukaisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao