Maisema

Maisema

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Päivän asu : Ivo Nikkolo ja Rosemunde ja Me&I

Kun on kiire ja väsyttää, luottaa omiin luottovaatteisiinsa kuten mm tähän ihanaan Ivo Nikkolon harmaaseen jakkupukuun ja mustaan Rosemunden silkkineulospuseroon. Ihana särmikäs yhdistelmä. Ja niin helppo. Jakkupuvussa, niin takissa kuin housuissa on omasta takaa yksityiskohtia eikä muulta asulta tai esim hiuksilta vaaditakaan yhtään mitään erityistä.  Äärimmäisen helppoa vain ottaa vaatepuulta ja vetää päälleen.

Me&I:n harmaa neuloshuivi sopii asuun kuin nenä päähän ja lämmittää juuri sopivasti koleina aamuina.  

Taas yksi kiireinen päivä takana. Yksi uusi puhelin käyty kiireellä ostamassa entisen tilalle. Käsittämätöntä miten puhelin voi yhtäkkiä vaan lakata toimimasta: kaiken aikaa puhelin on koskematta pöydällä täysin kuivassa sisätilassa, toimii 15 minuuttia aikaisemmin kuin ei mitään, ja sitten mitään varoittamatta täysin mykkä. Dead. Kuollut. Ei mitään. Ei auta tiltata, ei lataus, ei mikään. Seinään en heittänyt vaikka mieli ois tehnyt. Käsittämätöntä. Ja ihmiselle, jolla on käytössään vain yksi ja ainoa puhelin, sen ainokaisen yhtäkkinen mykkäkoulu aiheuttaa harmaita hiuksia, koska perheellinen ei vaan voi yhtäkkiä kadota maan päältä, edes yhdeksi illaksi ellei siitä ole etukäteen sovittu. Tai ainakin siltä se tuntui. Onneksi kollegat lainasivat sen verran omaa puhelintaan, että sain kotiin viestin tilanteesta. Aamulla olisi pitänyt saada viestejä eteenpäin ennen töihin menoa mutta onneksi sentään sähköposti toimi.  Miten sitä ennen tulikaan toimeen kun ei ollut kännyköitä? Oikeinkin hyvin, eikö? 

Naisella pitää ilmeisesti siis aina olla mukanaan kännykkä, sormukset ja rahat. Eikös niillä pääse jo tosi pitkälle?

Mukavaa loppuviikkoa. Sääkin näyttäisi lämpenevän. Josko tämä flunssakin antaisi jossain vaiheessa periksi ja pääsisi ulkoilemaan ja lenkillekin?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao