Maisema

Maisema

lauantai 13. syyskuuta 2014

Päivän asu : Michael Kors, Peter Kaiser, Me&I ja Gucci

Olen aika ajoin saanut kyseenalaista palautetta mm siitä, että kuuntelen suosikkimusiikkiani aika paljon siihen asti, kunnes löytyy uusi suosikkikappale tai suosikkiartisti jne. Sama taitaa koskea suosikkivaatteita. Huomaan sen tietysti nimenomaan siitä, että samat asut toistuvat näissä päivän asu postauksissa. Mutta toisaalta jos viihtyy joissakin vaatteissa, miksi niitä ei saisi pitää vain sen vuoksi, ettei jäisi kiinni saman vaatteen käyttämisestä uudelleen?

Eihän modernit kuninkaallisetkaan enää syyllisty moiseen käytökseen, vaan käyttävät virallisissa edustustilaisuuksissakin samoja kauniita asuja missä ovat edustaneet aiemminkin. Miksi tavallisen tallaajan pitäisi siis löytää uusi asu joka päivälle? Pienehkö kärjistys, minkä myönnän kyllä mutta lempivaate tuntuu mukavalta ja näyttää ainakin omasta mielestä hyvältä. Ja hyvä olo säteilee ulospäin, ainakin niin luulen.

Pidän tästä Michael Korsin mustasta mekosta paljon. Se on laadukkaan oloista materiaalia, polyesteria ja spandexia. Riittävän painavaa kangasta, jotta se laskeutuu kauniisti ja leikkaus on mitä naisellisin. Erittäin kaunis yksinkertainen metallikoriste edessä viimeistelee kauniit veistokselliset laskokset. Ja hieman polven yläpuolelle jäävä helma istuu kauniisti niin saappaiden kuin korkokenkienkin kanssa.


Ei välttämättä vaadi alushametta alle, vaan kangas on riittävän peittävä sellaisenaankin.

Lämpimiin syysaamuihin riittää toistaiseksi mainiosti Me&I harmaa puuvillainen neulehuivi, jonka keskikohdassa oleva pinkki sydän kirkastaa asua mukavasti.

Jalassa taas vaihteeksi nuo Peter Kaiserin mokkasaappaat. Rakastan niitä. Niissä on mukavat muutaman sentin korot, joilla pääsee tarvittaessa tosi lujaa paikasta toiseen, ja ne tuntuvat jalassa yksinkertaisesti vaan niin mukavilta. En suostu enää pitämään minkäänlaisia kenkiä, joissa on joko huono kävellä tai sitten jalkoihin sattuu ihan vaan seistessäkin mutta en silti mistään hinnasta käytä rumia kenkiä. Hankala yhdistelmä siis. Tämän tulevan talven haaste onkin löytää elegantit nahkaiset korolliset talvisaappaat. Ja hinnan soisin nyt olevan ainakin alle 300 euroa. Mutta mietitään sitä vähän myöhemmin. Nyt nautin näistä mokkasaappaistani niin kauan kuin mahdollista. Elinkaari näyttää kulkevan niidenkin osalta kohti vääjäämätöntä loppuaan ja ensi syksynä ehkä viimeistään pitää etsiä niille seuraajaa...

Aurinkolaseina viihdyn alati näissä Guccin laseissa. Riittävän isot autolla ajoon, ja muuhun elvistelyyn.

Ihanaa viikonloppua, aurinko paistaa ja linnut laulaa (ne jotka vielä Suomen kamaralla ylipäätään enää laulavat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao