Maisema

Maisema

torstai 11. syyskuuta 2014

Päivän asu : Me&I perfect pants, softest shirt, Guess & Lumi

Torstai on toivoa täynnä ja kohtapa on perjantai ja sitten ihan pian jo viikonloppu, ja luvataan jopa ihanaa syksyistä lämmintä säätä. Mikäs sen ihanampaa. Tiedossa on mukava viikonloppu kaikin tavoin.

Torstai mentiin myös täysin fiiliksellä pukeutumisen suhteen. Rennosti koska ei ollut tiedossa erityisiä tapaamisia vaan arkista puurtamista paperikasan alle hautautuneena. Tai itse asiassa olen kuullut hyväntahtoista naljailua alati kasvavasta kirjapinosta työpöytäni kulmalla. Sopivasti käsillä ovat siinä pinossa, joskin mikäli tarvitsisin kaikkein alimpana makaavaa kirjaa, pitäisi koko korkea pino purkaa ensin, muuten korttitalo romahtaa. 

Tulipa taas tehtyä kvartaalisiivouskin, joksi kutsun muutaman kerran vuodessa tapahtuvaa papereiden läpikäymistä. Normikiireessä ei aina ehdi arkistoida. Tänään jouduin tämän tapahtuman eteen puoliväkisin kun etsin tiettyä paperia, jonka tiesin nähneeni kyllä pinossa aiemmin. Ja olihan se siellä.

Aamulla otin ensin esiin Me&I valkoisen softest shirtin, joka on vallan mukavaa pehmeää ohutta materiaalia. Varsin näppärä kauluspaita joko sellaisenaan pidettäväksi tai sitten esim jakun alla.  (Minulla on muuten muitakin kuin Me&I vaatteita mutta juuri nyt tähän hetkeen ne ovat tuntuneet mukavilta). Paidassa on hauska takaa pidempi helma, jota voi pitää myös housujen päällä vaikka etuhelma olisikin siististi housujen sisällä.

Housut Me&I mustat perfect pantsit

Vyö suosikkini Guess logovyö. Näyttävä muuten yksinkertaisessa asussa.

Laukku Lumi Sand Shopper. Täydellisen kokoinen käsilaukku. Toimii erittäin hyvin ja sisään mahtuu kaikki tarpeellinen matkalukemisesta moneen muuhun tarpeelliseen esineeseen. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao