Maisema

Maisema

maanantai 15. syyskuuta 2014

Ribbonwick Tea Blossom tuoksukynttilä

Tuoksukynttilät jakavat mielipiteitä. Yleensä niin, että miehet lähes ykskantaan inhoavat sitä, että kodissa tuoksuisi hyvältä ja naiset pitävät, koska silloin kotona tuoksuu hyvältä. Niin yksinkertainen analyysi. 

Monissa tuoksukynttilöissä on kyllä melko voimakas tuoksu ja itselleni aiheuttavat herkästi vähintään pänsärkyä, ja joskus myös migreeniä. Samoin kuin kovin voimakkaat huonetuoksut. Pitää siis valita heikosti tuoksuvia tuoksukynttilöitä, jotta saa kotiin mukavan tuoksun sen sijaan, että kotona tuoksuisi jokin sinne kuulumaton.

Viime viikolla sain päähäni jälleen lähteä etsimään uutta tuoksukynttilää. Voi yhdistää samalla kärpäseniskulla kynttilät pimeneviin syysiltoihin ja niistä lähtevän mukavan tuoksun. Löysinkin sitten miellyttävän pehmeän tuoksun Tea Blossom mutta kylläpäs oli isolla kynttilällä hintaakin: ovh huiteli jo yli 30€. Onneksi kanta-asiakaskortilla sai siitä hitusen pois, niin johan oli melkein kuin ilmainen, ja raaskin ostaa kotiin yhden.

Ko. yritys olikin täysin tuntematon ja sitä googlatessani löysin hauskan näköisiä tuotteita, jopa autotuoksuja...hmm.  TÄÄLTÄ


Kynttilän sydän on erikoinen ja tuli palaa siinä kauniin tasaisesti, ikään kuin leikkien kynttilävahan päällä. Hauskaa katseltavaa. Sitä katsellessaan voi vaipua kevyesti omiin ajatuksiinsa. Mitähän tuosta lasiastiasta keksisi kun kynttilä on lopulta palanut loppuun? Toivottavasti kuitenkin kestäisi mahdollisimman pitkään.  Kiva uutuus. Suosittelen. Aika hauska esim lahjaviemisiksi kun kylään menee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao