Maisema

Maisema

tiistai 23. syyskuuta 2014

Päivän asu : Malene BIrger neuletakki, Rosemunde, Zara & Lumi

Eräs tämän blogin yllättäjistä on ollut nimenomaan Päivän asu päivitykset. Lukijamäärä ampaisee välillä käsittämättömän korkeaksi kun julkaisen Päivän asun, enkä aina oikein itsekään ymmärrä mikä juuri ko postauksessa kiinnostaa lukijoita. Mutta iloitsen toki jokaisesta lukijastani. Kuvien laatuun pitäisi ehtiä paneutua ja panostaa. Jalusta ja itselaukaisin odottavat edelleen hankintaa. Lisäksi valaistus kuvia ottaessani on etenkin näin syksyä kohden luvattoman heikkoa. Olisikin näky jos hankkisin tänne kotiin lisävalaisimen valokuvaukseen. Toki minun oli tarkoitus mennä myös valokuvauskurssille heti alkusyksystä mutta kaiken muun kiireen keskellä se on nyt vähän siirtynyt, mutta kiinnostaisi kyllä kovasti edelleen. Ja...kyllähän valokuvaukseen pitäisi antaa enemmän aikaa eikä räpsiä kuvia kiireessä. Otankin itseäni niskasta kiinni ihan pian...

Viime yönä oli todella puuskainen ja kova tuuli mikä kolisteli ikkunoita oikein olan takaa. Kolina piti hereillä ajoittain mikä mukavasti sitten painaa silmänalusissa aamulla. Kiva ottaa aamukuvia. Lisäksi tänään taisi olla tämän syksyn kylmin keli. Lämpötila ei herätessä paljon yli 3 asteen ollut. Tämä vaikutti asuvalintaani, koska olen hyvin herkkä kylmälle ja mielellään pukeudun lämpimästi juuri näin alkusyksystä, kun lämpötila hivuttautuu kohti nollaa ja sen allekin aikanaan. Siksipä Malene Birgerin villainen neuletakki ei ollut lainkaan huono valinta. Neuletakkihan oli viime talven löytö huuto.netistä. Vallan hyvä tuote ja niin lämmin. 


Neuleen alle puin Rosemunden mustan pitkähihaisen silkkipuseron.  Housuiksi asua piristämään Zaran valkoiset kapeat puuvillahousut ja kengiksi....ne samat suosikkipeterkaiserit, jotka vilistävät melkein joka postauksessa.

Suosikkilaukukseni on siis myös asettunut tämä tuorein Lumin hankintani. Se imee sisäänsä kaiken tarpeellisen työpäivän aikana tarvittavan, niin ipadin kuin paperit ja lompakon jne. Ja niin hyvä kantaa sekä olalla että käsivarressa.


Mukavaa viikkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao