Maisema

Maisema

tiistai 16. joulukuuta 2014

Päivän asu : Marella, Esprit &Billi Bi

Talvi on ollut niin leuto toistaiseksi, että voi mainiosti ajoittain pukeutua normaaliin jakkupukuun palelematta holtittomasti. Joskin pakko myöntää, että eilen ainakin puhalsi niin kylmä viima, että vähän tuli villakangastakissa kuitenkin kylmä.

Urheasti kuitenkin puin pitkästä aikaa päälleni Marellan mainion tummansinisen jakun, joka on ns power dressingiä parhaimmillaan. Jakku istuu kuin nakutettu ja pysyy siistinä no matter what. Materiaali on todella laadukasta, eikä jakku ole mennyt miksikään.  Pienet pussitukset hihoissa tuovat vähän särmää muuten niin perusmalliseen jakkuun.

Hameeksi valitsin Espritin suoran tummansinisen hameen, jossa on hauska leveä musta helmaosa. Hame on juuri sopivasti polven yläpuolelle ulottuva, joten se ei tee kokonaisuutta liian raskaaksi.

Ja jalkaan tietysti uudet ihanat Billi Bi saappaat. Alun kankeuden jälkeen ko saappailla on ollut yllättävän mukavaa kävellä. Vaikka niissä lienee 10cm korot... Pitkät saappaat on äärettömän helppo asuste melkein asuun kuin asuun. Viimeistelevät asun ja on hyvinkin puetun näköinen. Olen käyttänyt erilaisia pitkävartisia saappaita talvipukeutumisessa jo pitkään. Toki on katsottava että saappaat ovat tyylikkäät. Millään karvareunaisilla lapsuuden paksuilla menopeleillä ei business dress koodiin mahduta :)

Jakun alla oleva punainen kietaisupusero on muuten Enyn. Varsin istuva sekin ja asiaankuuluvasti tietysti joulunpunainen.

Mukavaa tiistaita.  Ulkona vihmoo vettä (varmaankin vielä vaakatasossa) mutta ei anneta sen häiritä. Ihan pian alkaa päiväkin taas pidentyä ja kohta onkin kevät ja valoa riittää taas aamuihinkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao