Maisema

Maisema

perjantai 27. joulukuuta 2013

-50% ale -melkein ilmainenko?

Cawon laadukkaat paksut froteepyyhkeet -40%


Alennusmyyntiaika on taas täällä. Ryntäisikö heti kauppojen aukeamisaikaan kauppaan, kun on lomapäiväkin? Tiedä mitä sieltä löytyisi, vaikkei mitään erityistä edes tarvita. Vai menenkö sittenkään...

En ole yhtään parempi ihminen kuin kukaan muukaan, vaan aina välillä haksahdan minäkin alennettuun tavaraan. Ihana, ajattelen jostain vaatteesta tai sisustustavarasta. Erityisesti kaikki kyntteliköt ovat heikko kohtani. Joulun alla kykenin vastustamaan kiusausta, koska meillä on jo nyt niin monta kyntelikköä kotona, ettei niitä mitenkään tule käytettyä edes kertaalleen vuoden aikana :) niiden säilyttämisessä on jo oma juttunsa. Ja joka ikisessä muutossa laskee turhautuneena sisustustavaroiden määrää. Vaikka ne kauniita ovatkin.

Itse päätin loppuvuoden aikana, että yritän katsoa vain sellaisia tavaroita, joista olen unelmoinut pidempään ja joilla on meille aidosti käyttöä. Jos on kyse esteettisestä hankinnasta eli vain esineestä, jolla on kauneusarvoa tai esim taide-esine, pitää sellaisen hankintaa perustella itselleen tarkoin.

Vaatteet on jo ihan toinen juttu.  Lapset tietysti tarvitsevat kasvaessaan uusia vaatteita mutta kaikkea ei tarvitse hankkia uutena. Ystävien lapsilta jää lähes uudenveroisia vaatteita, joita annetaan mieluusti joko ihan korvauksetta tai ainakin hyvin pientä korvausta vastaan. Huuto.netissä on myynnissä hyvää kamaa.

Itselleen tarvitsee ajoittain uutta mutta useimmiten altistuu mainosten uhriksi.  En tuomitse kenenkään ostoksia mutta vakuuttelen itseänikin pitämään maltin mukana.  Menen itsekin ehkä kaupassa käymään, mutta toisaalta saatan nautiskella vapaapäivästä muuten vaan. Alennusten loppurutistuksessa muutaman viikon kuluttua on helpompaa- ei ruuhkaa, hinnat jo todella alhaalla ja alennetut tavarat/vaatteet löytää helposti.

Mukavaa perjantaita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao