Maisema

Maisema

torstai 19. joulukuuta 2013

Loistava teepuuöljy

Olen täydellisen tyytyväinen teepuuöljyyn, joka on luonnon oma antiseptinen tuote ja jota olen itse toistaiseksi käyttänyt vain ihon epäpuhtauksien selättämiseen, mutta jota asiaa paremmin tutkittuani voikin käyttää aika moneen muuhunkin tarkoitukseen.

Törmäsin Australian Tea Tree Oil tuotteeseen naistenlehdessä.  Se oli hyväksi todettu, ja päätin kokeilla sitä itsekin.  Yllätyin ensin siitä, ettei pieni pullo maksanutkaan kymmeniä euroja, vaan oli yllättävänkin edullinen tai ainakin siedettävän hintainen.  Toki litrahinta nousee tuhanteen euroon mutta eipä tuota tule kovin paljon kerralla käytettyä, joten yksi pullo kestää pitkään, joten ei tule sillä tavalla kovin kalliiksi.

Käytän itse teepuuöljyä nujertaakseni pienet iholle pyrkivät näpyt.  Ja öljy todellakin toimii.  Sitä ei tarvita kuin pieni sipaisu iholle.  Ei sitä liikaa oikeastaan edes voisi laittaa, sen verran se sisältää esim silmiä ärsyttäviä huuruja.  Ja tässä vaiheessa huomautan, että tämä postaus ei sisällä kattavaa lääketieteellistä tai muutoinkaan tieteellistä selvitystä ko aineen sisällöstä tai sen vaikutuksista, vaan ainoastaan oman positiivisen käyttökokemukseni.

Wikipediasta luin juuri, että aine voi aiheuttaa allergiaa, mutta ainakaan itselleni se ei ole aiheuttanut mitään sivuvaikutuksia, vaan pelkästään toiminut puhdistavana aineena, ja selättänyt hyvin nopeasti ylimääräiset aineet ihosta.  Lisäksi wikipedia varoitti että suurempina annoksina teepuuöljy voi aiheuttaa myrkytyksen.  Ja sitä saa siis käyttää vain ulkoisesti.  

Teepuuöljy toimii eräiden lähteiden mukaan myös täiden karkottamiseen sekoittamalla sitä tippa öljyyn.  En ole kokeillut itse.  Samoin voi toimia esim hilseen hoitoon mutta kannattaa muistaa että pitempiaikaisia käyttö voi kääntyä itseään vastaan.  Itse käytän silloin tällöin ja pienille alueille.  Kuivattaa ihoa.   Mutta toimii ainakin minulla.  Googlatessa löytää helposti lisätietoa.  Suosittelen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao