Maisema

Maisema

perjantai 22. elokuuta 2014

Butternuts kurpitsasalaatti ja yrttimarinoitu karitsanpaistifile

Butternuts kurpitsasta tuli heti ensipuraisulla täydellinen uusi rakkaudenkohteeni. Mielettömän hyvänmakuinen kasvis. Nam. Oranssimaltoinen kurpitsa on pehmeän voinen ja pähkinäinen. Aivan täydellinen ja kypsyi uunissa 20 minuutissa (225 astetta)! Huippuruoka ja 100g butternutsia on vain 45kcal eli kevyt ja herkullinen. Voiko olla parempi yhdistelmä?

Btw tämä isohko butternuts kurpitsa maksoi vain 2,5 euroa eli ei edes kallis
 


Muokkasin netistä nappaamaani reseptiä hiukan ja tässäpä siis oma salaattini tästä mainiosta kurpitsasta

4-5 sentin paksuista viipaletta Butternutsia (kuoret pois vaikka kuorimaveitsellä)

Aseta uuninkestävään vuokaan, suolaa maun mukaan, pippuria samoin ja makeaa chilikastiketta niin paljon kuin sielu sietää. Pippuria. Ja oliiviöljyä päälle. Uuniin 225 noin 20 min

Rucolaa, butternutsit päälle, leipäjuustoa (ohjeessa vuohenjuustoa mutta en voi sietää joten vaihdoin), ohjeen mukaan pekaanipähkinöitä mutta en löytänyt ja suolaiset ja paahdetut cashewpähkinät uppoaa aina, joten niitä tilalle. Ja oliiviöljyä pirskotellen päälle.



Superhyvää. Ja tosiaan kypsyy 20 minuutissa pehmeän täyteläiseksi. Suosittelen lämpimästi.

Yrttimarinoitu karitsanpaahtopaisti on niin superhyvää valmiiksi marinoituna Stockalla, että en vaivaudu itse marinoimaan. Suoraan paketista kuumalle pannulle voissa paistumaan ja itse tykkään medium plus plus kypsyydestä, mikä tänään jäi vajaaksi, koska juoksulenkin jälkeen oli niin kova nälkä että filee npusi pannulta lautaselle heti kun mahdollista.

Helppoa ja hyvää. Lasillinen hyvää punaviiniä alkavan viikonlopun kunniaksi

Buona settimana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao