Maisema

Maisema

tiistai 5. elokuuta 2014

Päivän asu : Andiata hihaton pikkumusta



Pikkumusta Andiata
Kengät Peter Kaiser
Laukku Cristelle&co
Korvakorut Laura Ashley

Jokaisella naisella pitää olla kaapissaan ainakin yksi pikkumusta. Notorinen totuus, mikä ei ole minun luomani, vaan puhdas fakta. Pikkumusta on varma valinta melkein tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Sellaisenaan, huivin kanssa tai jakun alla. Helmillä tai ilman. Virallisempana tai epämuodollisemmin. Juhlavampi jos juhlakengät, vähemmän arkisemmilla kengillä. Asusta pienellä juhlalaukulla tai isommalla jos päivätilaisuus.


Häihin en lähtisi pikkumustassa ellei kutsussa erikseen vinkata vahvasti sellaiseen pukeutumiseen. Muuten lähes nappivalinta. Luottoasu, joka siis jokaisella aikuisella naisella tulisi olla.

Oma aiempi pikkumustani tuli tiensä päähän. Mutta kyllä sitä käytettiinkin. Kerrassaan oli hintansa väärti.

Ihailin samaan aikaan keväällä Andiatan todella kaunista hihatonta pikkumustaa, mutta totesin hinnan aika korkeaksi ja jätin sovittamattakin. Nyt loman aikana kiersin etsimässä juhla-asua tuleviin juhliin, kun näin samaisen Andiatan mekon kunnon alennustangossa. Jees... ja vielä oma kokoni. Kolmenkymmenen asteen helteessä (kyllä, kaupassakin todella oli kuuma sovituskopissa, kuten aina, vähintään henkinen helle) kokeilin ko mekkoa, ja se vaan oli minun uusi pikkumustani. Ihana, täydellisen sopiva ja miellyttävä.


Olenhan muuten kertonut viime kesältä kun näin tajunnan räjäyttävän Malene Birgerin paljettimekon -70% alessa Köpiksessä? Varoittava esimerkki siitä, että ei pidä kokeilla liian pientä kokoa....jäin kirjaimellisesti yhtään liioittelematta jumiin sen mekon kanssa. Pieni tyttäreni irroitti minut mekosta...



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao