Maisema

Maisema

perjantai 8. elokuuta 2014

Ihana nude clutch iltalaukku Cristelle&co

Loppukuusta on ihanan ystävän tasavuosijuhlat ja mietiskelen tässä superhelteiden paahtaessa, että mitähän sinne laittaisi päälleen. Paljon riippuu tietysti siitä minkälaiset kelit silloin on mutta jotain suunnitelmia voi silti tehdä jo. Aloitin suunnitelmat tietysti ihan väärin päin eli miettimällä mitkä kengät laitan, ja tultuani siihen tulokseen, että nudet Peter Kaiserit olisivat vallan mainio valinta, tajusin, ettei minulla oikeastaan ole niihin sopivaa laukkua.

Laukkujen materiaalin suhteen olen tosi konservatiivinen: periaatteessa kelpuutan vain nahan. Ajoittain sorrun hankkimaan keinomateriaalisia laukkuja lähinnä juuri juhlakäyttöön mutta ne tuppaavat jäämään kaappiin. En vaan kuitenkaan pidä niistä. Rakastan aidon nahan tuntua sormissa ja iholla. Siksipä lähdin nytkin etsimään nuden väristä clutchia tai kirjekuorilaukkua tai vastaavaa.

Sivumennen totean, että etsintä tuli heti alkuun kalliiksi, koska törmäsin jo aiemmassa postauksessani esittelemääni Lumin laukkuun...joka oli oikean sävyinen mutta ei lainkaan juhlakäyttöön sopiva.

Loppukesä ei sitten muutenkaan ole ihan täydellinen ajankohta etsiä nuden sävyistä juhlalaukkua, koska sävyt tummenevat pimenevien iltojen vallatessa mielen. MUTTA löysinpäs. Ja täydellisen yllättävästä paikasta, nimittäin Stockmannin Cristelle&co:n valikoimista. Epäröin aluksi, koska hinta 59,90€ ei todistanut aidon materiaalin puolest a mutta niinpä vaan laukun kyljessä komeili nahkainen nahasta muistuttava merkki ja vieläpä laukussa oli erikseen lappu että aitoa nahkaa. Täydellisen oikea sävy ja malli ja ihanaa pehmeää nahkaa. Ja sopiva hinta. Olen enemmän kuin tyytyväinen...paitsi jos valitsen kuitenkin yhden limen mekon kiiltävillä koristeilla, jolloin nuo nudet asusteet eivät sovikaan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi Dolce macchiatossa :)

Toivon, että viihdyit sivuillani. Jätä kommenttisi, jos viihdyit, haluat kysyä jotain, lisätä jotain tai muuten vaan ilmoitella itsestäsi. Ciao